قم- ایرنا- آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی ازمراجع تقلید تاکید کرد: پایان عمر وهابیت یک واقعیت می‌باشد و نباید گفت که وهابیت پیشرفتی داشته است.

به گزارش مرکز خبر حوزه، وی روز پنجشنبه دردیدار اعضای مجمع فعالان نقد وهابیت افزود: اگر دلارهای نفتی و حمایت آمریکا نبود تابحال تکفیری‌ها از بین رفته بودند.

وی با تاکید بر این‌که خطر وهابیت تکفیری تنها منحصر به شیعه نیست، گفت: محصول وهابیت، داعش بود که خطری برای کل بشریت است و خوشبختانه مراکز متعددی دراین زمینه فعال‌شده‌اند؛ درعین‌حال باید مسلمانان را بیدار کرد که این‌ها تنها دشمن شیعه و پیروان اهل‌بیت(ع) نیستند.

آیت‌الله مکارم شیرازی ضمن بی‌سواد دانستن عالمان وهابی با نقل خاطره‌ای از بحث خود با برخی از علمای وهابیت در مدینه منوره تصریح کرد: ما درمدینه در این خصوص با آن‌ها بحث کردیم و هیچ‌یک از مباحث مطرح‌شده را نتوانستند پاسخ دهند و سکوت کرده بودند.

این مرجع تقلید با اشاره به شیوه وهابیت تکفیری دراستدلال‌های خود به روش گزینشی از آیات قرآن کریم، خاطرنشان کرد: وهابیت تنها به آیاتی تمسک می‌کنند که مطابق اهداف و امیالشان باشد، بقیه آیات را کنار می‌گذارند.

آیت‌الله مکارم شیرازی با اشاره به ادعای بیهوده و بی‌اساس وهابیت مبنی اعتقاد شیعیان بر تحریف قرآن کریم تاکید کرد: عدم تحریف قرآن در تفاسیر و کتب ما بسیار پررنگ است، هرچه استدلال می‌کنیم و پاسخ سئوالاتشان را می‌دهیم بازهم لجاجت می‌کنند و بر ادعاهای باطل خود اصرار می‌ورزند، لذا باید به دیگران گفت که این‌ها چگونه هستند.

وی وظیفه علما را مرزبانی از دین و اعتقادات مردم و حراست از کیان مکتب اهل‌بیت(ع) برشمرد و افزود: یکی از کارهای وهابی‌ها این است که زیاد دروغ می‌گویند، وهابیت با دروغ  گفتن می‌خواهند اذهان و افکار مردم جهان را نسبت به شیعیان و پیروان اهل‌بیت(ع) مشوش کنند و باید در این خصوص کاملا هوشیار بود.

آیت‌الله مکارم شیرازی خطاب به اعضای مجمع فعالان نقد وهابیت گفت: در این حرکت ارزشمندی که شما متکفل آن هستید دیگران نیز  با شما همکاری می‌کنند، چراکه با چشمان خود دیده‌اند ثمره وهابیت داعش با آن جنایات است و این برگ برنده‌ای است که باید به‌خوبی از آن بهره‌برداری کرد.

وی اضافه کرد: با توجه به این‌که امروز حقایق برای بسیاری از مردم جهان روشن‌شده، مبارزه با این تفکر نیز نسبت به سابق آسان‌تر شده است، چراکه داعش باآن‌همه جنایت به همگان نشان داد ثمره تکفیر چیست.

این مرجع تقلید برلزوم هم‌افزایی و تجمیع امکانات و نیروها در کارهای فرهنگی و علمی تاکید کرد و گفت: اگر فعالیت مراکز دخیل در این امر به‌صورت جزیره‌ای باشد نه‌تنها ثمره‌ای عاید نخواهد شد بلکه سرمایه‌ها و نیروها به هدر خواهد رفت و موازی کاری صورت خواهد گرفت.

وی در پایان مبارزه فرهنگی با تکفیری‌ها را مقدم بر مبارزه نظامی دانست و گفت: اگر اندیشه تکفیر به چالش کشیده شود، مبارزه نظامی و فیزیکی نیز با آن‌ها بسیار آسان‌تر خواهد بود، البته تکفیری‌ها امروز در عرصه‌های مختلف دچار ضعف شدید هستند.