تهران-ایرنا- دبیر علمی دومین استارت‌آپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی گفت: از مجموع ۱۰۰ تیم استارتاپی که در این رویداد شرکت کردند ۹ گروه برگزیده و مورد تجلیل قرار گرفتند.

حیدر امیران روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره انتخاب برگزیدگان دومین استارت آپ ویکند دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی اظهارداشت: این تیم استارتاپی در گروه‌های مختلف  ۲ تا ۱۰ نفره روی ایده‌های خود فعالیت کردند.

وی افزود: ۹ گروه در اختتامیه این رویداد انتخاب شدند که سه گروه اول به ترتیب در رتبه‌های اول، دوم و سوم قرار گرفتند و همچنین از ۶ گروه دیگر در اختتامیه این رویداد تقدیر شد.

 دبیر علمی دومین استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی یادآور شد: تقریبا ۴۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این رویداد از دانشجویان این دانشگاه و مابقی از سایر دانشگاه‌های کشور بودند.

امیران اجرای برنامه استارتاپ ویکند را با هدف شناسایی استعدادها و توانایی‌های تیم‌های استارتاپی عنوان کرد.

دبیر علمی دومین استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکزی افزود: در واقع هدف این است که در دومین استارتاپ ویکند استعدادهای جوانان در حوزه‌های صنعت، خدمات و کشاورزی شناسایی و به جامعه کارآفرینی معرفی شوند.

امیران با بیان اینکه در دومین برنامه استارتاپ ویکند تیم‌های شرکت‌کننده به سرمایه‌گذاران معرفی می‌شوند، یادآور شد: گروه‌های استارتاپی ایده‌های خود را در قالب یک استارتاپ سازماندهی کردند که این ایده‌ها مورد تایید ارزیابان قرار گرفت.

وی به استقبال گسترده تیم‌های استارتاپی اشاره کرد و گفت: در این رویداد از همکاری ۷۰ نفر ارزیاب بهره گرفته شد و آنها نیز این گروه‌ها را هدایت کردند.

دبیر علمی دومین استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی ادامه داد: در این برنامه تیم‌های استارتاپی ۴ خروجی و ۴ محصول اصلی را به ارزیابان ارائه کردند، در این راستا گروه اول نیز یک محصول اولیه از کار خود را به گروه ارزیابان ارائه کردند.

امیران گفت: در بخش دوم دومین استارتاپ ویکند دانشگاه آزاد تیم‌های شرکت کننده برای کار خود یک نقشه تجارت تهیه کردند، در بخش سوم نیز ساختار امکان سنجی و در بخش چهارم مدل تجارت را به گروه ارزیابان ارائه کردند.

وی یادآور شد: گروه ارزیابان تیم استارتاپی امسال بالغ بر ۴۰ نفر از اعضای هیات علمی و متخصصان استارتاپی کشور تشکیل  شد که تیم‌های استارتاپی از دیدگاه مختلف فنی، اقتصادی و مالی مورد ارزیابی قرار گرفتند تا براساس آن تیم‌های برتر شناسایی شوند.

امیران با بیان اینکه امسال داوری بر مبنای یک روش استاندارد ارزیابی شد، خاطرنشان کرد: یک چک لیست استانداردی تهیه شد که براساس آن تیم ارزیابان تیم‌های استارتاپی را مورد بررسی قرار دادند.

وی افزود: امید است در برنامه سوم که در سال ۱۳۹۹ برگزار می شود، تیم‌های استارتاپی در حوزه‌های مختلف به جامعه اکوسیستم استارتاپی و سرمایه گذاری معرفی شوند.

به گزارش ایرنا، دومین استارتاپ ویکند در دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی از ۲۷ تا ۲۹ آذر ماه با حضور دانشجویان و استادان حوزه‌های مختلف برگزار شد.  

در این برنامه به سه تیم برتر و اول که توسط گروه ارزیابان تعیین شد، جوایز نقدی پرداخت شد، جایزه تیم اول مبلغ ۶ میلیون، تیم دوم پنج میلیون و تیم سوم چهار میلیون تومان بود.

همچنین به۶ تیم بعدی هدایایی شامل کمک هزینه سفر زیارت به مشهد پرداخت شد.