از آنجا که سختافزارهای الکترونیکی و سیستمهای نهفته (Embedded Systems) وظیفه اندازهگیری کمیتهای فیزیکی و تبدیل آنها به دادههای دیجیتال و تبدیل این دادهها به واکنشهای فیزیکی را برعهده دارند، میتوان آنها را از یک طرف زبان اشیا و موجودیتهای حاضر در اکوسیستم اینترنت اشیا و از طرف دیگر بازوهای سیستمهای IoT برای ایجاد تغییرات مطلوب در دنیای فیزیکی تلقی کرد. به همین دلیل طراحی و انتخاب صحیح سختافزارهای الکترونیکی و کسب اطمینان از صحت و دقت عملکرد سیستمهای نهفته، اولین اصل موفقیت در اکوسیستم اینترنت اشیا است.
در همین راستا، پنجمین دوره آموزش جامع IoT توسط مرکز تحقیقات اینترنت اشیا با همکاری ستاد توسعه فناوریهای حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به میزبانی صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد.
شرکتکنندگان در طی این دوره با اکوسیستم اینترنت اشیا در قالب اجرای گروهی و عملی سناریوهای مختلف هوشمندسازی آشنا شده و مهارتهای مورد نیاز را برای فعالیت در این حوزه فرا گرفتند.
این دوره در ده بخش مفاهیم و اقتصاد اینترنت اشیا، سختافزار اینترنت اشیا و پیادهسازی عملیاتی آن، کسبوکار و تجاریسازی اینترنت اشیا، ارتباطات و مخابرات اینترنت اشیا و پیادهسازی عملیاتی آن، پلتفرم اینترنت اشیا و پیادهسازی عملیاتی آن، هوش مصنوعی، امنیت اینترنت اشیا و بلاکچین اجرا شد.
علاقهمندان به دریافت اطلاعات بیشتر میتوانند به سایت مرکز تحقیقات اینترنت اشیا به نشانی www.iotiran.com مراجعه کنند.