تهران - ایرنا - چهارصد و بیست و ششمین شماره هفته‌نامه «حیات طیبه» با عناوین «به یاد مظلومیت غواصان شهید» و «موفقیت کشور در تمامی حوزه‌ها نیازمند فرهنگ و روحیه ایثارگری است»، منتشر شد.

به گزارش روز شنبه «ایثار» چهارصد و بیست و ششمین شماره نشریه «حیات طیبه» با مطالبی چون «برای حل مسائل کلیدی اقتصاد باید تصمیم‌های جدی و عملیاتی بگیرید»، «موفقیت کشور در تمامی حوزه‌ها نیازمند فرهنگ و روحیه ایثارگری است»، «پدری که با عشق امام خمینی (ره) سه فرزندش را به منزلگاه شهادت سپرد»، منتشر شد.

در این نشریه مطالب دیگری با سرفصل‌های  «مهمان باد و باران»، «به یاد مظلومیت غواصان شهید»، «یادگار یک شهید در جمع زبدگان دندانپزشکی»، «فرزندان حضرت مسیح (ع) در میدان جهاد»، «شهیدی که نماد دانشگاهیان انقلابی شد»، «حمایت بنیاد شهید و امور ایثارگران از سهمیه ایثارگران در کنکور»، «ضرورت اشراف مشاوران ایثارگران دستگاه‌های اجرایی به قوانین ایثارگری»، به چاپ رسید.

«انتقال فرهنگ ایثار و ازخودگذشتگی به نسل‌های آینده ضروری است»، «تقدیر از بنیاد شهید و امور ایثارگران در اجلاس سراسری نماز»، «مناسب سازی محیط برای ناشنوایان از طریق نرم افزار ویژه»، «اعلام زمان درخواست نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت»، «برگزاری کمیسیون احراز جهت تعیین تکلیف پرونده‌های دو استان قم و مرکزی» و «معرفی هیئت داوران نخستین جشنواره ملی آواها و نواهای ایثار» دیگر عناوین منتشر شده این نشریه است.
نشریه حیات طیبه به صاحب‌امتیازی بنیاد شهید و امور ایثارگران هر هفته منتشر می‌شود.

مجمع عمومی انجمن جانبازان نخاعی برگزار شد

مجمع عمومی انجمن جانبازان نخاعی به‌ عنوان یکی از تشکل‌های شاهد و ایثارگر در مجتمع ایثار با حضور نمایندگان این انجمن در سراسر کشور برگزار شد و اعضای هیئت مدیره استانی و مرکزی این تشکل در این نشست انتخاب شدند.
در اختتامیه این مراسم که با حضور حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد، محمود پاکدل معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد و سایر مسئولان بنیاد برگزار شد، نمایندگان انجمن جانبازان نخاعی، مسائل جانبازان در استان‌ها را در محورهای مسائل فرهنگی، اشتغال، مددکاری، تسهیلات جانبازان ۷۰ درصد و ... مطرح کردند و معاونان بنیاد نیز به این مسائل پاسخ دادند.
عادل مهری مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر نیز بر برگزاری گردهمایی‌های تشکل‌های شاهد و ایثارگر در راستای حمایت از آنها تاکید کرد و این مراسم‌ها را مسیر قابل‌ اعتمادی برای رساندن پیام تشکل‌های شاهد و ایثارگر به بنیاد شهید و امور ایثارگران و پیگیری مسائل آن‌ها اعلام کرد.

صدور بیش از ۲۸۰۰ رأی در کمیسیون ماده ۱۶ از ابتدای سال تاکنون

دبیر کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات، از تعیین تکلیف ۲۸۲۷ فقره پرونده شکایت جامعه ایثارگری و صدور رأی مقتضی در کمیسیون ماده ۱۶ از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون خبر داد.

سید ناصر میرعیسی خانی با اشاره به برگزاری جلسات کمیسیون ماده ۱۶ در طول سال ۱۳۹۸ گفت: جلسات کمیسیون ماده ۱۶ دو روز در هفته و در هر روز در ۳ نوبت برگزار می‌شود و به‌این‌ترتیب از ابتدای سال ۱۳۹۸ تاکنون ۱۴۹ جلسه کمیسیون ماده ۱۶ برگزار شده است.
وی افزود: نمایندگی‌های کمیسیون ماده ۱۶ مستقر در مرکز بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌ها و نیز دیوان عدالت اداری در صدور آرای به صلاحیت کمیسیون به‌عنوان مجاری ورود شکایت به کمیسیون ماده ۱۶ هستند که تعداد کل شکایات ثبت شده از طریق نمایندگی‌های کمیسیون ماده ۱۶ استان‌ها در سال ۱۳۹۸ به کمیسیون ۲۴۶۲ مورد بوده است. ۷۷۷ مورد از پرونده‌های ورودی نیز از طریق دیوان عدالت اداری منتهی به صدور دادنامه به صلاحیت و شایستگی رسیدگی در کمیسیون ماده ۱۶ شده است.
دبیر کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات ادامه داد: همچنین ۱۰۴۱ رأی صادره توسط کمیسیون در دیوان عدالت اداری مورد اعتراض قرار گرفته که دادخواست مربوطه به کمیسیون ارجاع و نسبت به بخش عمده‌ای از آن‌ها تبادل لوایح انجام شده است. در همین مدت تعداد ۲۲۰ مورد از آرای کمیسیون نقض و دستور بررسی مجدد آنها در قالب دادنامه شعب دیوان صادر و به کمیسیون ارجاع شده که تعداد قابل توجهی از آن مورد رسیدگی مجدد قرار گرفته است.
میرعیسی خانی گفت: در ۹ ماه گذشته فقط تعداد ۳۴ رأی کمیسیون توسط شعب دیوان نقض و رأی به ورود شکایت شاکی به طرفیت دستگاه مربوط صادر شده که نشانگر دقت و صحت عمل کمیسیون ماده ۱۶ است.
دبیر کمیسیون ماده ۱۶ رسیدگی به شکایات در خصوص مجموع پرونده‌ها و آرای کمیسیون در سال ۱۳۹۸ گفت: از ابتدای سال ورودی‌های کمیسیون ماده ۱۶ مجموعاً ۳۲۳۹ فقره بوده و آرای صادره توسط کمیسیون ماده ۱۶ نیز ۲۸۲۷ مورد بوده است.

برنامه آموزشی کاربرد پژوهش در مدیریت به مناسبت هفته پژوهش برگزار شد

سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم جانبازان از برگزاری برنامه آموزشی کاربرد پژوهش در مدیریت به مناسبت هفته پژوهش خبر داد.

جواد مینویی فر با اشاره به برگزاری برنامه آموزشی «کاربرد پژوهش در مدیریت» گفت: این برنامه به مناسبت بزرگداشت هفته پژوهش در محل پژوهشکده مهندسی و علوم پزشکی جانبازان برگزار شد.
وی ادامه داد: در این برنامه پروفسور «سقراط فقیه زاده»  متخصص آمار زیستی و استاد دانشگاه به تبیین مفاهیم و فلسفه تحقیق، مشخصات تحقیق علمی، ارزشیابی مسئله و خصوصیات محقق پرداخت.
سرپرست پژوهشکده مهندسی و علوم جانبازان تصریح کرد: این برنامه با حضور جمعی از مدیران بنیاد برگزار شد و طی آن روش‌های تحقیق علمی و نقش مؤثر آن در تصمیم‌سازی‌های سازمانی مورد بررسی قرار گرفت.