به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مسعود حافظی در این خصوص افزود: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای تحریک بیشتر شرکتهای دانشبنیان و فناور به تمرکز بر روی بازارهای صادراتی، خدمات ویژهای را در این حوزه به شرکتهای دانشبنیان و فناور ارائه میکند، در این راستا با کمک کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حداقل ۲۰ شرکت حاضر در نمایشگاههای تجهیزات و مواد آزمایشگاهی «ایران ساخت»، موفق شدند محصولات خود را در حوزههای مانند تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی صادر کنند.
وی بیان کرد: دفتر توسعه کسب وکار بینالمللی به عنوان کارگزار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه صادرات، زیرساخت ارائه خدمات در بخش صادرات را به شرکتهای دانشبنیان و فناور علاقهمند عرضه میکند.
حافظی اظهار کرد: حداقل ۲۰ شرکت فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی و مواد ساخت، در دو سال اخیر با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، موفق شدند تا محصولات فناورانه خود را به کشورهای مختلف از جمله چین، کره جنوبی، اکوادور، مالزی، کوبا و کشورهای اروپایی صادر کنند.
وی با اشاره به خدمات مختلف ارائه شده در حوزه صادرات بیان کرد: برای کمک به شرکتهای دانشبنیان جهت صادرات محصولات، «شو روم» هایی در مقاصد صادراتی بر پا میشود تا بازدیدکنندگان بتوانند با کیفیت کالاهای صادراتی ایرانی از نزدیک آشنا شوند، جلسات تجاری با مشتریان خارجی از جمله دیگر خدماتی است که این شرکتها با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نهادهای همکار با این معاونت دریافت میکنند.
به گفته حافظی، شرکتهای فناور علاقهمند به دریافت خدمات از کریدور صادراتی وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در ابتدا مورد ارزیابی قرار میگیرند تا شاخصههای صادراتی آنها مورد سنجش قرار گیرد.