به گزارش روز دوشنبه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، سید جلیل حسینی افزود: سالانه ۱۷ هزار نفر در کشور به دلیل حوادث ترافیکی جان خود را از دست میدهند و ۳۵۰ هزار نفر هم مصدوم میشوند و به نوعی می توان گفت حوادث ترافیکی سلامت مردان را تهدید می کند.
وی داشت: امسال علاوه بر موضوع حوادث ترافیکی، مساله بیماری پروستات که همه مردان گرفتار آن میشوند نیز در چهارمین کنگره هفته سلامت مردان مورد بحث قرار میگیرد و بحث جمعیت مردان و اینکه کاهش جمعیت و یا افزایش آنها آن چه اثرات مختلف اجتماعی دارد از دیگر موضوعات کنگره است.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: حضور سیاستگذاران و مسوولان اجرایی در کنار اساتید دانشگاهی در این کنگره سبب میشود که موضوعات به صورت عمیق مورد بحث قرار گیرد و جامعه پزشکی و دانشگاهیان از برنامهریزیهای آینده مسِوولان اطلاع یابند و مسوولان با نقطه نظرات و نقد دانشگاهیان آشنا شوند و در واقع تبادل نظر دوطرفه در موضوع سلامت مردان خواهیم داشت.
به گفته حسینی، چهارمین کنگره هفته سلامت مردان از ۳۰ بهمن تا دوم اسفند ماه در تالار ابوریحان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته دانشگاهی و سیاستگذاران و برنامه ریزان کشور برگزار میشود.
وی افزود: با توجه به اهمیت سلامتی مردان برگزاری این کنگره در هفته سلامت مردان بسیار حائز اهمیت است. بسیاری از کشورهای جهان برنامه نمادین بصورت هفته سلامت مردان برگزار می کنند، در کشور ما نیز به این موضوع طی یک دهه گذشته توجه شده و از ۱۴ سال قبل هفته سلامت مردان اجرا می شود.