به گزارش روز دوشنبه انجمن حمایت زندانیان مرکز، جبار باقری در جلسه ارزیابی عملکرد برنامه آموزش مهارتهای اخلاقی که اعتبار آن از سوی سازمان اجتماعی کشور تامین شده بود، درباره مسائل خانوادههای زندانیان گفت: این خانوادهها بی سرپرست ماندهاند و به نوعی تحمل کیفر میکنند. این درحالی است که مجازات جنبه خصوصی دارد و احکامی که صادر می شود باید فقط متوجه شخص مجرم شود.
باقری در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی گفت: لازم است در راستای کاهش آسیب ها، آموزش به خانوادههای زندانیان در قالب آموزش مهارتهای شغلی و توانمندسازی و به طور مستمر با حمایت دولت در برنامه های کلان پیش بینی شود.
در ادامه سید اسماعیل جعفری، مشاور رئیس سازمان اجتماعی کشور ضمن قدردانی از انجمن حمایت زندانیان در زمینه آموزش های مهارت های اخلاقی به خانواده های زندانیان گفت: گزارش های ارائه شده در خصوص آموزش به خانواده زندانیان، نشانگر صحت و دقت در انجام این آموزش ها است.
وی هدف سازمان اجتماعی را ارزیابی از روند اجرایی عنوان کرد و گفت: در ارزیابی ها، سازمان اجتماعی به نتایجی از جمله تولید محتواهای قوی تر رسیدیم که سازمان اجتماعی را در توزیع اعتبارات سال آینده هدفمندتر می کند.
جعفری خاطرنشان کرد: سازمان اجتماعی به دنبال کاهش آسیبهای اجتماعی است و هدف نهایی این است که طلاق و معضلات آن را کاهش دهیم.
براساس این گزارش، در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در خصوص اهتمام جدی دستگاههای اجرایی برای کاهش آسیبهای اجتماعی، انجمن حمایت زندانیان مرکز با دریافت اعتبار ۳ میلیارد ریالی از سازمان اجتماعی کشور در سال ۹۷ و ۹۸ کارگاههای آموزشی در دو مرحله با حضور حدود هزار و ۲۰۰ نفر از اعضای خانواده زندانیان شامل همسران، پسران، دختران و نونهالان به تفکیک و حول محور «ارتقای مهارتهای اخلاقی و زندگی» با بهره مندی از متخصصان دانشگاهی و مدیران مرتبط در زندان ها به صورت کارگاهی، کلاسی ومشاوره ای برگزار کرد و در پایان توسط محققان دانشگاهی ارزیابی شد و نتایج آن در اختیار سازمان زندان ها و سازمان امور اجتماعی کشور قرار گرفت.