به گزارش ایرنا از شینهوا، مرکز ملی علوم فضایی وابسته به آکادمی علوم چین روز پنجشنبه افزود: شاخص های عملکرد "تای جی-۱" شرایط لازم را برای توسعه برآورده می سازد، نتایج فراتر از پیش بینی ها بوده و آزمایش های درون مدار با موفقیت انجام شده است.
گزارش به نقل از کارشناسان آورده است تکمیل موفقیتآمیز آزمایش حرکت درون مدار ماهواره "تای جی-۱"، یک موفقیت مهم در تایید فناوری آزمایش تشخیص موج گرانشی فضا در چین است.
گزارش ها حاکی است چین برای دومین سال پیاپی با ۳۲ پرتاب، رتبه اول پرتابهای فضایی جهان را در سال ۲۰۱۹ میلادی به نام خود ثبت کرده است این در حالی است که رقبای سنتی چین یعنی روسیه و ایالات متحده با ۲۲ و ۲۵ پرتاب، در فاصله کمتر از یک هفته مانده به پایان سال ۲۰۱۹، با فاصله زیاد پایینتر از چین قرار دارند.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا از مرکز هوای فضای چین، این کشور اگرچه در سال جاری میلادی دو پرتاب ناموفق را نیز در کارنامه دارد، اما از لحاظ موفقیت در عملیات پرتاب باید مجموع کمی و کیفی عملکرد روسیه را با ۱۰۰ درصد موفقیت، درخشان و عالی دانست.
شرکت خصوصی اسپیسایکس که سال ۲۰۱۸ با ۲۱ پرتاب، توانسته بود سهم ۷۰ درصدی در پرتابهای ایالات متحده داشته باشد؛ امسال ۱۲ پرتاب انجام داده است، هر چند که سال آینده با ۲۹ پرتاب سالی طوفانی برای این شرکت خواهد بود.