حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالواحد موسوی لاری در دومین نشست این شورا با رابطان استانی با بیان این که شرایط کشور فضای را به وجود آورده که بحثهای بین همه ما مشترک است، گفت: ممکن است ما به نوع کار کرد نیروهای مرتبط در دولت، مجلس و شوراها انتقاداتی داشته باشیم در پارهای از موارد هم دوستان ما به خاطر عملکرد بعضی از دستگاههای دولتی که خودمان برای آنها سرمایهگذاری کردهایم سر به زیر هستند.
وی ادامه داد: ما امروز با یک پیشفرض در انتخابات شرکت میکنیم، به اعتبار این که اصلاحطلبان اکثریت جامعه را نمایندگی میکنند و اکثریت جامعه خواستار تغییر و اصلاح است و اگر کسانی را بخواهند این فکر و نگاه را نمایندگی کنند همین شورای عالی اصلاحطلبان هستند. آن چه ما به آن میبالیم این است که اکثریت جامعه را نمایندگی میکنیم.
موسوی لاری با بیان اینکه مردم در شرایط جدید از ما بسیار جلوتر رفتهاند و خواستها و مطالباتی دارند، افزود: حال چه باید کرد؟ این جمعی که اکثریت را نمایندگی میکند باید از انتخابات کنار بکشد؟ نتیجهاش این می شود که بدون دردسر دیگران همه چیز را میگیرند، چیزی عاید ما و اکثریت نمیشود.
وزیر کشور دولت اصلاحات تصریح کرد: ما در انتخابات شرکت میکنیم، لیست دادن منوط به آن است که کاندیدا داشته باشیم، این حرف کاملا مشخص است. ما میخواهیم حضور داشته باشیم کاندیداهایی هم داشتیم که یک تعدادی از آنها به خاطر فضای خاص ثبتنام نکردند و تعدادی هم آمدند که با بدعتی روبهرو شدیم.
وی خاطرنشان کرد: هیأتهای اجرایی محصول جریانی غیر از جریان مجری انتخابات است که این بسیار عجیب است! این یک بدعت است که وزرات کشور زیر بار آن رفته و پذیرفته و لابد رییس جمهوری هم زیر بار رفته است.
این عضو هیأت رییسه شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان ادامه داد: نفس حضور دوستان برای این است که ما میخواهیم حضور داشته باشیم، این مشکلات هم جدید نیست از گذشته هم وجود داشته است.
وی تاکید کرد: شورای عالی نماد ائتلافی و جبههای جریان است که فقط به انتخابات محدود نمیشود و پروسه انتخابات تمام شود باز هم کار ما ادامه دارد.
موسوی لاری خاطرنشان کرد:چند حزب وارد شورای عالی سیاست نیامدند حال خودشان باید تصمیم بگیرند که میخواهند باز به مسیر تکروی ادامه دهند یا این که جذب شوند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب بیان داشت: در بحث هیاتهای اجرایی وزارت کشور بسیار بد عمل کرده است، با بعضی از استاندارها صحبت کردم که این چه اتفاقی است که رخ داده؟ گفتند که ما مقاومت کردیم ولی آقایان در وزارت کشور گفتند که باید انجام دهید.
وی افزود: در شیراز به خاطر رفتار همین هیاتهای اجرایی فرماندار تصمیم به استعفا گرفت، معتقدم تحلیل صورت نگرفته است هنگامی که هیاتهای اجرایی توسط مجری غیر از مجری انتخابات، انتخاب میشود چه اتفاقی میافتد. نتیجه این کار هم این شده است که در بعضی از جاها حقکشی صورت گرفت. هیات اجرایی باید تشحیص دهد فرد صلاحیت دارد و یا خیر، احراز نکردیم چه حرفی است؟
موسوی لاری ادامه داد: در عین حال که از دستگاههای مختلف گلهمند هستیم، بحث انتخابات مهم است و همیشه هم گفتیم اصلاحطلبان با صندوقهای رأی قهر نمیکنند اما این قهر کردن به معنی آن نیست که روز رأی یک برگه در صندوق میاندازیم، خیر میخواهیم صندوقهای رای موثر باشد، دوستان بدانند که باید تلاش کنیم و امید دهیم.