شیراز-ایرنا- مدیرکل ورزش و جوانان فارس با بیان اینکه بودجه ساخت مجموعه ورزشی شماره ۲ بانوان شیراز در سال ۹۸ در نظرگرفته شده است، از تصویب نشدن لایحه مرتبط با این پروژه در شورای اسلامی شهر شیراز انتقاد کرد و اقدام اعضای شورا برای حل مشکلات ورزش زنان در این کلانشهر را خواستار شد.

در یکصد و پانزدهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز که چهارم دیماه برگزارشد پس از سخنان  اعضای مخالف و موافق این طرح ورزشی در نهایت با رای گیری مورد تصویب قرار نگرفت و مقرر شد در نشست های بعدی دوباره تصمیم گیری شود.

مجموعه ورزشی بانوان شیراز با نام حجاب که با  بیش از ۴۰ سال قدمت در بلوار بعثت شیراز قرار دارد تنها مجموعه ورزشی این کلان شهر است که با وجود داشتن سالن های چند منظوره ، پیست دو میدانی، زمین فوتبال، استخر شنا پاسخگوی جمعیت کنونی شیراز نیست از این رو می طلبد که هر چه سریعتر خواسته بانوان علاقه مند به ورزش  که چندین سال است دنبال آن هستند، برآورده شود. 

حیدرعلی کامیاب کلانتری مدیرکل ورزش و جوانان فارس جمعه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در این باره گفت: ازابتدای سال ۹۷ با اعتبارات خوبی که برای ساخت دومین مجموعه ورزشی بانوان در شهر شیراز در نظر گرفته بودیم با شهردار شیراز برای ساختن این مجموعه در شمال غرب این کلانشهر وارد مذاکره شدیم، با این استدلال که در این منطقه  چندین شهرک وجود دارد. 

مجموعه ورزشی می سازیم ، نه سالن

وی اضافه کرد: زمینهایی که مسکن و شهرسازی برای این منظور معرفی کرد بسیار کوچک بود چرا که ما به دنبال ساخت مجموعه ورزشی بانوان بودیم نه سالن ورزشی ، مجموعه ای که بتواند چندین رشته ورزشی توپی و غیر توپی، استخر شنا، سالن محل برگزاری مسابقات کشوری با ۲ هزار نفر تماشاگر، زمین فوتبال، پیست دو ومیدانی، پیست دوچرخه سواری  و چندین سالن چند منظوره داشته باشد.

 مدیر کل ورزش و جوانان فارس تاکید کرد: بانوان استان فارس هشت تیم در لیگ برتر کشور دارند اما در این کلانشهر سالنی که بتواند ظرفیت داشتن ۲ هزار تماشاگر را داشته باشد، وجود ندارد و زمانی که تیم والیبال شیراز در لیگ برتر بازی دارد باید کل مجموعه ورزشی حجاب را تعطیل کنیم تا یک بازی در یک سالن فرسوده بدون سکوی کافی برای تماشاگران برگزار شود.

کامیاب افزود: به کمک شهرداری شیراز زمینی به مساحت ۶ هزار و ۴۰۰ متر مربع واقع در پشت میدان احسان شیراز پیدا کردیم که برای ساخت این مجموعه بزرگ مناسب بود و این امر با موافقت شهرداری برای ساخت آن مقرر شد در صحن شورا به تصویب برسد چرا که ما برای ساخت آن درسال  ۹۸ بودجه در نظر گرفته بودیم که متاسفانه برخی اعضای شورا با این طرح مخالفت کردند.

فایل صوتی

وی گفت: بر اساس فایل صوتی جلسه شورا که بدستم رسید نظر مخالفان را گوش کردم ،از آنهایی که دغدغه بانوان را داشتند تشکر می کنم و از آنهایی هم که بدون نظر کارشناسانه اظهار نظر کردند گلایه مندم.

این مقام مسوول ادامه داد: درهفته تربیت بدنی که مهرماه گذشته برگزار شد در شورای شهر به من پنج دقیقه وقت دادند که صحبت کنم اما این وقت کافی نبود و ایکاش حداقل ۱۰ دقیقه فرصت می دادند تا بجز گفتن دغدغه زمین حرف های دیگری هم بزنم چرا که ۳۰ درصد جمعیت شیراز را جوانان تشکیل می دهند و ارزش این را داشت که بیشتر از پنج دقیقه صحبت کنم با این حال از رییس سابق شورا که دعوت کرد، سپاسگزارم .

کمپ رهبران جوان

 وی بیان داشت: یکی دیگر از اعضای شورا از کمپ رهبران جوان به عنوان پروژه نیمه تمام شهر شیراز نام برده و بر همین اساس است که می گویم اول باید تحقیق کرد و بعد حرف زد، چرا که این کمپ ربطی به شهرشیراز ندارد و مربوط به همایجان از بخش های شهرستان  سپیدان است که این پروژه هم فعال است.

  کامیاب افزود: دیگری در صحن شورا گفته است که بخش خصوصی می تواند این خدمات را بدهد و باید بگویم ما نمی خواهیم سالن بسازیم همانگونه که اشاره کردم می خواهیم مجموعه ورزشی ویژه بانوان با چندین رشته ورزشی حتی زمین تنیس بسازیم که با سالن خیلی فرق می کند و ما با بخش خصوصی مخالف نیستیم چرا که طی پنج سال گذشته  که ۵۰۰ باشگاه ورزشی خصوصی در شیراز وجود داشت هم اینک افزون بر ۱۵۰۰ باشگاه فعال است.

وی گفت: یک سووال دیگر دارم آیا بخش خصوصی حاضر است که به طبقه کم در آمد خدمات بدهد؟ اما امروز خدماتی که در استخر انقلاب به مردم داده می شود یک سوم قیمت استخرهای خصوصی است و  نمی گویم بخش خصوصی نباید آن قیمت را بگیرد.

او اضافه کرد: حرفم این است که باید نگاهمان به افراد بی بضاعت باشد که هم اینک مجموعه های ورزشی دولتی این نگاه را دارد و ورودی استخر انقلاب ۱۰ هزار تومان است و در جای دیگر سه برابر است ضمن اینکه ما خدمات رایگان هم به اقشار کم درآمد می دهیم.

پروژه نیمه تمام نداریم

کامیاب افزود: ورزشگاه پارس شیراز پس از ۲۲ سال به بهره برداری رسید، سالن ۶ هزار نفره پس از سالها توقف که حتی کلنگ آن را به زمین نزده بودند طی پنج سال گذشته شروع به کار کرد و قرار است در دهه فجر۹۸ افتتاح شود، خانه کشتی ، خانه وزنه برداری، ووشو، اسکواش، کبدی و زمین چمن مجموعه بعثت کارهایی بوده که در شیراز انجام شده و ما پروژه نیمه تمام نداریم .

رای جامعه ورزش را می خواهند اما

مدیرکل ورزش و جوانان فارس در بخش دیگری از سخنانش افزود: یکی دیگر از اعضای شورای شهر گفته است، اداره کل کارایی ندارد، برای این اظهار نظر متاسفم، چگونه است که کارایی اداره کل در زمان انتخابات شورا که قهرمانان ، هیات ها و سازمان های مردم نهاد و باشگاه ها حضور دارند زیاد است  و عکس گرفتن با قهرمانان و حضور در ورزشگاه ها برای کسب رای  که کارایی لازم را دارد؟

وی گفت: رای جامعه ورزش برای رسیدن به کرسی های شورا خوب است اما اگر مصوبه ای برای زنان این شهر در صحن شورا مطرح می شود برخی با آن و با اظهار نظرهای غیر کارشناسانه مخالفت می کنند و این امر به معنای پشت کردن به رای جامعه ورزش در انتخابات شوراهاست.

طرح از دستور خارج نکنید

کامیاب از رییس شورای اسلامی شهر شیراز خواست که این لایحه که بانوان شیراز چشم انتظار تصویب آن هستند از دستور خارج نشود و قول می دهم با بودجه ای که برای سال ۹۸ در نظر گرفته ایم فاز نخست این مجموعه ورزشی در سال ۹۹ و فاز دوم آن هم در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسانیم .

وی گفت: اگر این طرح در سال ۹۸ در صحن شورا به تصویب نرسد بودجهای که برای آن در این سال در نظر گرفته ایم از دست خواهد رفت و معلوم نیست این اعتبار در سال ۹۹ به چه سرنوشتی دچار خواهد شد.

قرارداد انتفاع

مدیر کل ورزش و جوانان فارس گفت: ما مالکیت زمین را نمی خواهیم و قرارداد ما با شهرداری حق انتفاع است و این مجموعه را می سازیم و مادام العمر در اختیار اداره کل است  تا بانوان این کلانشهر و حتی شهرستان های دیگر فارس  هم بهره ببرند و در نهایت باید بگویم مسوولیت ها ماندنی نیست و بهتر است رضایت مردم را جلب کنیم.

کامیاب گفت: طی پنج سال گذشته در شهرستانهای، اقلید، آباده، مردوشت، نی ریز، استهبان، قیرو کارزین ، فیروزآباد و چند شهرستان دیگر سالن ویژه بانوان ساخته شده است.