اصغر عبادیفر روز شنبه در نشست توجیهی برگزیدگان بیست و پنجمین جشنواره تحقیقات علوم پزشکی رازی افزود: از این تعداد ۱۲ نفر به عنوان محقق برتر و بقیه از نهادهای حقوقی تحقیقاتی میباشند که به عنوان برگزیدگان ربع قرن جشنواره رازی انتخاب شدند.
وی بیان داشت: مقالات منتشر شده، کتب تالیفی و پتنتهای ثبت شده، شاخصهای انتخاب محقق برتر است.
عبادی فر تعداد شرکت کنندگان بخش حقیقی را ۱۹۷ نفر اعلام کرد و گفت: تعداد شرکت کنندگان در بخش علوم بالینی و علوم پایه رشد خوبی داشتند و در بخش ابداعات، اختراعات و نوآوری شاهد کاهش منفی ۱۲ درصدی بودیم.
وی جشنواره رازی را عالی ترین جشنواره در حوزه بهداشت اعلام کرد و گفت: برگزیدگان این جشنواره افتخاری بزرگ برای کشور هستند.
دبیر جشنواره رازی ادامه داد: این جشنواره از نظر کمیت و کیفیت با سایر جشنواره ها متفاوت بوده و سعی شده بر کیفیت تمرکز داشته باشیم.
دبیر بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی با اشاره به افزایش کیفی شرکتکنندگان در جشنواره، گفت: اچ ایندکس ۱۸ و بالاتر و اچ ایندکس ۱۵ تا ۱۷ در تمام برگزیدگان به چشم میخورد.
وی به نفرات برگزیده این جشنواره در بخش حقیقی اشاره کرد و گفت: دکتر "اصغر آقامحمدی" از دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان محقق برگزیده (رتبه اول ) گروه علوم بالینی و سلامت انتخاب شد. دکتر "جلال پورالعجل" از دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزیده رتبه سوم این گروه بوده و دکتر "نازلی نمازی" از دانشگاه علوم پزشکی تهران، محقق جوان برگزیده گروه علوم بالینی و سلامت انتخاب شد.
عبادیفر ادامه داد: دکتر "فرشاد فرزادفر" از پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر "محمدعلی منصوریان" از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر "غلامرضا روشندل" از دانشگاه علوم پزشکی گلستان از محققان برگزیده پژوهش برتر گروه علوم بالینی و سلامت این جشنواره هستند.
دبیر بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی افزود: دکتر "مسعود سلیمانی" از دانشگاه تربیت مدرس محقق برگزیده (رتبه اول ) گروه علوم پایه پزشکی بیست و پنجمین جشنواره رازی می باشد.
وی اضافه کرد: دکتر" محمد حسنزاده محله" از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دکتر "سعید امامی" از دانشگاه علوم پزشکی مازندران، رتبه سوم مشترک گروه علوم پایه پزشکی این جشنواره و دکتر "بهمن یوسفی" محقق جوان برگزیده گروه علوم پایه پزشکی انتخاب شدهاند.
دبیر بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی اظهار داشت: در بخش کمیته ابداعات و اختراعات هم دکتر "آرش خجسته" از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رتبه سوم این بخش را به دلیل اختراع "استخوان نیمه زنده" به دست آورده است. شرکت دانشبنیان ژن درمانی خاورمیانه، رتبه سوم مشترک این بخش به دلیل اختراع "کارتی سل تراپی" به دست آورد.
عبادی فر به برگزیدگان حقوقی جشنواره اشاره کرد و گفت: رتبه اول دانشگاه های تیپ یک به دانشگاه علوم پزشکی تهران، رتبه اول دانشگاه های تیپ ۲ به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و رتبه اول دانشگاه های تیپ ۳ هم به دانشگاه علوم پزشکی البرز تعلق گرفت.
وی ادامه داد: در بخش کمیتههای تحقیقات دانشجویی، رتبه اول دانشگاههای تیپ یک به دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، رتبه اول تیپ ۲ به دانشگاه علوم پزشکی همدان و رتبه اول تیپ ۳ به دانشگاه علوم پزشکی ایلام رسید.
دبیر بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی افزود: در بین مراکز رشد هم رتبه اول دانشگاههای تیپ یک به دانشگاه علوم پزشکی تهران، رتبه اول تیپ 2 به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و رتبه اول تیپ سه به دانشگاه علوم پزشکی سبزوار اختصاص یافت.
وی ادامه داد: در بخش نشریات علوم پزشکی، نشریه بهداشت و ایمنی کار، دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش فارسی زبان و نشریه International journal of health & policy management، به عنوان نشریه برگزیده انگلیسی زبان به عنوان برگزیده انتخاب شدند. بنیاد ملی نیکوکاری کنترل سرطان هم به عنوان سازمانهای حامی پژوهش انتخاب شد.
در پایان این مراسم از تمبر بیست و پنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی رونمایی شد. جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ۲۳ دی ماه در سالن همایشهای رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح برگزار میشود.