سعید محسنی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: نیروگاههای اصفهان و شهید محمد منتظری در محدوده کلانشهر اصفهان فقط از گاز طبیعی و نیروگاههای کاشان، زواره و جنوب اصفهان هم فقط در مواقعی که محدودیت دریافت گاز طبیعی داشته باشند از سوخت دوم که گازوئیل است استفاده میکنند.
وی اظهار داشت: امکان استفاده از مازوت در نیروگاههای استان اصفهان وجود ندارد چرا که از سال ۱۳۹۳ شیرهای مازوت پلمب شده و نیروگاهها هم به لحاظ فنی و اقتصادی و هم به لحاظ اجتماعی و زیست محیطی هیچ تمایلی به استفاده از مازوت ندارند.
محسنی تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست بر گازهای خروجی از دودکشهای نیروگاهها نظارت کامل دارد و خروجی آنها در محدوده مجاز استانداردهای زیست محیطی است.
نیروگاه حرارتی اصفهان به وسعت تقریبی ۷۴ هکتار در حاشیه زاینده رود، جنوب غربی شهر اصفهان و ۲ کیلومتری بزرگراه ذوب آهن قرار دارد ، این نیروگاه با پنج واحد بخاری به قدرت اسمی ۸۳۵ مگاوات به شبکه سراسری کشور متصل است.
نیروگاه شهید منتظری در شمال اصفهان با ظرفیت هزار و ۶۱۶ مگاوات به شکل حرارتی بخاری در شمال اصفهان مستقر است.
اصفهان یکی از شهرهای آلوده کشور از نظر هواست و هر ساله به خصوص در فصول سرد و آغاز پدیده وارونگی دما با افزایش غلظت آلایندهها و ناسالم شدن وضعیت کیفی هوا مواجه میشود.