سیدمسعود عظیمی روزشنبه در کارگروه تنظیم بازار استان افزود: به عنوان مثال بازرسی از نانواییها باید توسط بازرس اتحادیه نانوانی باشد و با اجرای این طرح امیدواریم در آینده شاهد کمترین موارد تشکیل پرونده تخلف اتحادیهها و واحدهای صنفی به اداره های تعزیرات حکومتی شهرستان ها در استان باشیم و موارد بازرسی هم باید اطلاع رسانی شود تا مردم بیشتر در جریان موارد تخلف قرار گیرند.
همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت(صمت) یزد گفت: در مورد کنترل قیمت گوشت قرمز گوسفند، گاو ، گوساله و شتر در استان مشکلی وجود ندارد و بهای این فراورده نسبت به استانهای همجوار ارزانتر است.
محمدرضا علمدار یزدی اضافه کرد: براساس گزارش ارائه شده، قیمت هرکیلوگرم تخم مرغ ۸۹ هزار ریال( قیمت مصوب کشوری) است و با مشکلی خاصی در استان روبرو نشدیم.
وی اظهار داشت: در حال حاضر مرغ کشتار روز از قرار کیلویی ۱۲۹ هزار ریال( قیمت مصوب ملی) در اختیار مصرف کنندگان گذاشته می شود و مقرر شد در مورد کرایه حمل و نقل مرغ در هفته جاری با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اتحادیه مرغداران کمیته ای تشکیل شود تا تصمیمات لازم در این زمینه گرفته و نتیجه آن هفته آینده در کارگروه تنظیم بازار استان اعلام شود.
به گفته علمداریزدی مشکلی در تامین شکر هم وجود ندارد و بازار در حالت تعادل قرار دارد و روزانه ۸۰ تن شیر در استان تولید می شود ، قرار است قیمت مصوب شیر از قرار کیلویی ۲۵ هزار و ۵۰۰ ریال تحویل شود و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.
رییس سازمان صمت یزد در ادامه افزود: براساس گزارش اتحادیه میوه و تره بار در خصوص تامین میوه هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و قیمت بسیاری از میوه ها در حال کاهش است.
این مسوول با تشکر از همکاری واحدهای صنفی در همراهی و تثبیت قیمت ها در بازار خاطرنشان کرد: برپایه گزارش کمیته حمل و نقل استان، تاکنون یکهزار و ۱۱۷ مدرسه استان در سامانه « سپهند» ثبت نام کرده اند که از این تعداد ۹۰۰ مدرسه اطلاعات تکمیلی را پر کردند که اطلاعات ۸۶۹ مدرسه تایید شده است.
علمدار یزدی خاطرنشان کرد: تاکنون سه هزار و ۳۰۸ راننده مدرسه در سامانه یادشده ثبت نام کردند که اطلاعات ۲ هزار و ۹۹۰ نفر تکمیل شد که در نهایت اطلاعات ۲ هزار ۶۳۴ راننده مورد تایید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: براساس گزارش وزارت صنعت ، معدن و تجارت، استان یزد در رسیدگی به شکایات رتبه برتر و همچنین نظر سنجی مردمی در سامانه ۱۲۴ رتبه اول را کسب کرده است.
در استان یزد حدود ۳۰ هزار واحد صنفی مختلف فعالیت دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد مهر ماه سال گذشته به ایرنا گفته بود: ۳۴ هزار تن گوشت مرغ مازاد بر مصرف این منطقه به بازار استانهای فارس، کرمان و سیستان و بلوچستان و .... عرضه و مصرف میشود.
نادر سلیم، اظهار داشت: یزد جایگاه ویژهای در تولید طیور دارد و سالانه ۵۸ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
وی تعداد واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان را ۹۲۵ مورد ذکر کرد و افزود: این مقدار گوشت از ۴۹۵ واحد پرورش مرغ گوشتی فعال تولید میشود.
این مسوول سرانه مصرف گوشت مرغ استان را ۲۷.۱ کیلوگرم و نیاز استان را ۲۷ هزار و ۱۰۰تن ذکر کرد.
وی یادآور شد: یزد از لحاظ سرانه جمیعت در تولید گوشت مرغ در جایگاه نخست قرار دارد، و در تولید پرورش کبک و بلدرچین نیز رتبه نخست کشوری راداراست .
سلیم ، مجموع تولیدات دامی و طیور استان را ۳۳۸ هزار تن بیان کرد و گفت: با توجه به این میزان تولید، یزد درزمینهٔ کشاورزی و محصول دامی با توجه به کمبود منابع آبی از ظرفیتهای بالایی برخوردار است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی یزد تصریح کرد: ۶ واحد کشتارگاه طیور به ظرفیت ۲۶ هزار قطعه در ساعت و ۲۴ کارخانه تأمین خوراک دام و طیور با ظرفیت سالانه ۳۹۲.۷ هزار تن در حال فعالیت است.