به گزارش ایرنا، شریف خسروی روز شنبه در جلسه رفع مشکلات مجتمع پرورش ماهی دوآب در سالن جلسات فرمانداری شهرستان با اشاره به وقفه چندین ساله ای که در عملیات احداث این مجتمع ایجاد شده بود، اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری های شیلات استان و جهادکشاورزی و بخش شیلات شهرستان قدمهای خوبی در روند احداث این مجتمع برداشته شده است.
وی با اشاره به عدم واگذاری سهام مجتمع به بهره برداران به دلایل نامشخص، بیان کرد: بخش هایی از این مجتمع که در حریم و بستر رودخانه قرار دارد.
وی با تاکید بر اینکه باید ضمن حفظ حقوق مردم از سرمایه گذار نیز حمایت کنیم، ادامه داد: باید در بحث میزان آب تخصیصی این مجتمع نیز پیگیری های لازم از طریق استاندار صورت گیرد تا در صورت لزوم ظرفیت تخصیص آب آن افزایش یابد.
فرماندار سلسله گفت: اگر دغدغه اشتغال و تولید را داریم باید از سرمایه گذاران حمایت کنیم و تحقق این امر نیز در گرو همکاری مردم است.
مدیرکل شیلات لرستان نیز با بیان اینکه ساخت مجتمع پرورش ماهی دوآب سلسله از سال ۸۵ آغاز شد و پیشرفت فیزیکی آن تا سال۹۳ حدود ۶۰ درصد بود، اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده از سال ۹۳ تا شهریورماه ۹۴، بخش زیرساختی مجتمع به عنوان تعهد دولت به طور کامل ایجاد و فاز اول طرح با حضور معاون اجرایی رئیسجمهوری، افتتاح شد.
کیارش بیرانوند با اشاره به اینکه ۴۹ درصد سهام این مزرعه ماهی به دانش آموختگان کشاورزی و شیلات واگذار شده ادامه داد: مدیریت مجتمع دوآب سلسله به صورت واحد و در اختیار سرمایهگذار است که ۵۱ درصد سهام را خریداری کرده است.
وی با اشاره به ظرفیت تولید یک هزار و ۵۰۰ تنی این مزرعه پرورش ماهی گفت: برای اجرای این طرح تاکنون حدود چهار میلیارد تومان اعتبار دولتی هزینه شده است.
وی بیان کرد: تلاش ما بر این است که مشکلات سند معارضان محلی، محصور کردن مجتمع و تخصیص آب آن را از طریق رایزنی های لازم برطرف کنیم تا هرچه سریعتر شاهد آغاز به کار این مجتمع در شهرستان سلسله باشیم.
رییس جهاد کشاورزی سلسله نیز با اشاره به اینکه شهرستان سلسله رتبه سوم تولید ماهیان سردآبی را در لرستان دارد، اظهار داشت: همچنین سلسله رتبه نخست تکثیر را در لرستان داراست که باید تلاش کنیم در این راستا ظرفیت های تولید را در بخش شیلات شهرستان افزایش دهیم.
رضا سوخته زاری با اشاره به بلاتکلیفی ۱۴ ساله مجتمع پرورش ماهی دوآب، گفت: با پیگیری های شیلات لرستان و از محل اشتغال پایدار روستایی توانستیم ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات برای بهره برداری از این مجتمع در اختیار مالک قرار دهیم.
وی با اشاره به توانمندی های سلسله در بخش شیلات، بیان کرد: جهت رفع مشکلات آبزی پروران شهرستان، به زودی کارخانه تولید خوراک آبزیان و یک واحد فرآوری و عمل آوری ماهی(شکم پر) در شهرستان کلنگ زنی می شود.