پیروز کرمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در ابتدا ۲ هزار و ۶۷۰ کلاس درس در این استان فاقد سیستم گرمایشی استاندارد بودند که فروردین ماه امسال تاکنون یک هزار و ۱۰۰ کلاس درس به سیستم گرمایشی استاندارد در این استان مجهز شدند.
وی افزود: یکی از سیاست های اصلی این سازمان جمع آوری بخاری های نفتی غیر استاندارد در مدارس بوده که این مهم در دستور کار قرار گرفته است.
کرمی عنوان کرد: کار استاندارد سازی یک هزار و ۱۰۰ کلاس درس استان انجام شد و یک هزار و ۵۰۰ کلاس درس دیگر باقی مانده است.
مدیرکل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: امید است تا مرداد ماه سال ۹۹ تمامی این مدارس باقی مانده به سیستم گرمایشی استاندارد در استان مجهز شوند.
وی ابراز داشت: هم اینک ۴۰ طرح در کهگیلویه و بویراحمد علی رغم کمبود های مالی و اعتباری در دست اقدام بوده، به گونه ای که ۹۰ درصد آنها در حال فعالیت هستند.
کرمی با اشاره به کمبود اعتبار ساختمان آموزشی هنرستان عشایری استان، گفت: ساختمان آموزشی تنها هنرستان فنی و حرفه ای دانش آموزان عشایر کهگیلویه و بویراحمد واقع در منطقه گنجه ای، ۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد تا به طور کامل تکمیل شود و مورد استفاده دانش آموزان قرار گیرد.
۲۰۵ باب مدرسه در ۱۵۰ منطقه عشایری این استان وجود دارد که تاکنون ۷۰ درصد آن استانداردسازی شده است.
حدود چهار درصد جمعیت دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد معادل سه هزار و ۴۱۸ دانشآموز را دانش آموزان عشایری تشکیل میدهند.
مناطق عشایری گچساران، زیلایی، پشت کوه جلیل و عشایر استانهای بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و اصفهان زیر پوشش مدارس عشایری استان کهگیلویه و بویراحمد قرار دارند.
افزون بر ۱۶۱ هزار دانش آموز پسر و دختر مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم کهگیلویه و بویراحمد در سه هزار و ۲۰ مدرسه این استان تحصیل می کنند.