بهرام سرمست روز شنبه درجلسه ستاد اقتصاد مقاومتی قم بیان کرد: طراحی سامانه سلامت باید منجر به نتیجه و ایجاد ارزش افزوده برای استان شود.
وی اظهار داشت:الکترونیکی کردن فرآیندهای واگذاری صدور اراضی یکی از مقتضیات اجرای دولت الکترونیک بوده که باید در سال آینده تحقق یابد.
استاندار قم گفت: همایش فرصتهای سرمایهگذاری و رونق تولید برای کاربردی شدن هدفگذاریهای سرمایهگذاری باید تا قبل از اردیبهشت ماه تمام فرآیندهای استعلامهای بینام منجر شود.
وی بیان داشت: تمام موانع سرمایهگذاری ۸۳ فرصت شناسایی شده استان درهمایش فرصتهای سرمایه گذاری باید مجوزهای بینام خود را کسب کنند.
پروژه های اقتصاد مقاومتی قم ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
وی در ادامه با اشاره به طرحهای اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: برنامه های اقتصاد مقاومتی استان قم با برنامه محوری دنبال شده و از ظرفیت های ملی در این رابطه استفاده میشود.
سرمست تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد از طرح های اقتصادی مقاومتی قم در سالجاری پیشرفت فیزیکی داشتهاست.
وی گفت: مسئولان استانی از دقت نظر نهادهای نظارتی در ارزیابی عملکرد دستگاه های متبوع خود هراسی به دل ندهند.
وی گفت: جذب کارگران ماهر و دانشی با تحصیلات آکادمیک با توسعه اقتصاد دانش بنیان در استان قم باید رونق پیدا کند.
سرمست بیان کرد: تمام دستگاههای استان تا پایان سالجاری کارنامه امسال و برنامه سال آینده خود را آماده کنند.
وی دربخش دیگری از سخنان خود گفت: در رابطه با سیاست اصلاح الگوی کشت باید رویکرد متوازنی در استان با کشت محصولات کم آببر با درنظر گرفتن نیازهای کشاورزان و صرفه جویی در منابع آبی ادامه یابد.
وی گفت: طرح جامع مدیریت منابع آب در استان به صورت جدی برای رسیدن به مرحله اجرا و سیاست گذاری دنبال شود.
مدیران با اصحاب رسانه نشست خبری مستمر داشته باشند
وی درادامه با تاکید برضرورت برگزاری مستمر نشستهای خبری مدیران با خبرگزاریهای استان گفت: نشست خبری با اصحاب رسانه باید به صورت همیشگی و دائمی ادامه پیدا کند. مدیران استانی نباید ازرویارویی و روبهرو شدن با خبرگزاریها و اصحاب رسانه درواهمه باشند.
وی اضافه کرد: مدیران استانی دراین برنامههای خبری باید گزارشی از عملکرد خود ارائه داده و نسبت به حیطه رسالت و وظایف خود اطلاع و اشراف کافی داشته باشند.
سرمست گفت: یکی از برنامههای آتی و مهم مدیران استان برنامهریزی برای برپایی نشستهای خبری با اصحاب رسانه قم باشد.
وی ادامه داد: عصر حاضر عصر ارتباطات بوده و دراین راستا برای هدایت صحیح افکار عمومی، معرفی دستاوردها و جلوگیری از سیاهنمایی رسانههای معاند، برپایی برنامههای خبری ضرورت پیدا کردهاست.
استاندار قم بیان داشت: پاسخگویی از ویژگیهای عرصه مدیریت است که یکی از جلوههای آن در روبه رویی مدیران و اصحاب رسانه متجلی میشود.
پیست اسکی در منطقه نمونه گردشگری نایه پیش بینی شود
وی درادامه خاطرنشان کرد: یکی از ظرفیتهای منطقه نمونه گردشگری نایه بخش خجلستان قم تبدیل شدن آن به پیست اسکی در فصول سرد سال است.
وی اظهار داشت: همزمان با بارش برف در ارتفاعات این منطقه شاهد حضور علاقهمندان به این رشته ورزشی در ارتفاعات این بخش از استان هستیم.
سرمست عنوان کرد: ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان نسبت به معرفی ظرفیتهای گردشکری و ورزشی این منطقه برنامهریزی کند.
بخش خلجستان با وسعت یک هزار و ۱۰۰ کیلومترمربع و جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار تن در شرایط عادی و ۵۰ هزار تن در فصول خاص، به مرکزیت شهر دستجرد یکی از بخشهای پنجگانه قم است که با مرکز استان حدود ۷۵ کیلومترمربع فاصله دارد.
این بخش دارای ۲ دهستان دستجرد و قاهان و ۵۲ روستاست، همچنین در این بخش، ۳۳ روستا دارای شورای اسلامی و ۲۷ روستا دارای دهیاری فعال میباشد.
خلجستان دارای آبوهوای معتدل کوهستانی است و به لحاظ داشتن محیط زیستی سرشار از لطافت و زیبایی و گردشگاههای طبیعی و بکر، منطقهای ممتاز برای گردشگری بهحساب میآید.
استاندار قم با اشاره به پروژه اقتصادی استفاده از منابع معدنی طلا، مس و آهن بیان داشت: منابع طبیعی و جهاد کشاورزی باید برای گمانه زنی و مطالعات درکشف ظرفیتهای معدنی منطقه زواریون مانع ایجاد نکند.
وی تصریح کرد: وضعیت کنونی استان دراستفاده از منابع معدنی درحد گمانهزنی و مطالعه بوده و درصورت استخراج این منابع ضوابط و حساسیتهای زیست محیطی مورد توجه قرار خواهد گرفت.