هوشنگ اولیزاده روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در پاسخ به این سوال که اگر مشترکی توان پرداخت هزینه لولهکشی داخل ساختمان را نداشته باشد، امکان کمک به وی از سوی شرکت گاز وجود دارد یا نه؟ اظهار داشت: با توجه به اینکه پروژههای گازرسانی به شکل مناقصه و توسط پیمانکاران انجام میشود، چنین کاری امکانپذیر نیست.
وی افزود: شرکت گاز در قالب مناقصه و قرارداد، در ازای اجرای عملیات گازرسانی به پیمانکار پول پرداخت میکند و خارج از آن نمیتواند اعتباری هزینه کند ضمن اینکه پیمانکار امکانات و لوازم مورد نیاز برای لولهکشی داخل ساختمان مشترکان را ندارد.
چند روز پیش تصاویری در فضای مجازی مبنی بر گازکشی به یکی از روستاهای شهرستان مریوان بازنشر شد که در ان نشان داده شد علمک گاز کنار درب منزل نصب شده اما مشترک به دلیل ضعف مالی توان انجام لولهکشی داخل منزل خود را نداشته است.
مدیر روابط عمومی شرکت گاز کردستان یادآور شد: این شرکت آماده واگذاری انشعاب و ارائه خدمات به تمام واحدهای مسکونی، صنعتی، تجاری و عمومی در نقاط شهری و روستایی با شرایط مناسب است.
اولیزاده با بیان اینکه این شرکت به واحدهای صنعتی و کشاورزی که در حاشیه خطوط انتقال گاز واقع شدهاند، گازرسانی میکند، گفت: در حال حاضر به ۲ هزار و ۲۸۱ واحد صنعتی در سطح استان گازرسانی صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: در سال جاری برای گازرسانی به ۳۰۰ واحد صنعتی و ۲۰۰ روستای استان برنامهریزی صورت گرفته که تاکنون ۱۸۴ واحد صنعتی و ۵۸ روستا از نعمت گاز طبیعی بهرهمند شدهاند.
شرکت گاز کردستان به ۵۲۹ هزار و ۸۷۱ مشترک در استان خدمات میدهد که ۴۹۵ هزار و ۱۲۷ اشتراک در بخش خانگی، ۳۲ هزار و ۴۶۳ اشتراک در بخش تجاری و ۲ هزار و ۲۸۱ مورد نیز سهم بخش صنعتی است.
۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۹۰ درصد از جمعیت روستایی این استان از گاز طبیعی برخوردار هستند.