مهاباد- ایرنا- معاون وزیر و مدیرعامل سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه‌وشهرسازی به همراه جمعی از مسوولان محلی از مراحل پایانی عملیات عمرانی بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب بازدید کرد و زمینه لازم برای بهره‌برداری از این طرح تا پایان سال جاری فراهم شد.

محمدجعفر علیزاده روز شنبه در حاشیه این بازدید و در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیمارستان جدید تکاب از ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، اظهار داشت: عملیات احداث بیمارستان جدید تکاب با ۶۴ تخت آغاز شد و با توجه به نیازهای این شهرستان و انجام اقدامات توسعه‌ای هم‌اکنون ظرفیت آن به ۹۷ تخت افزایش یافته‌است.

وی ادامه داد: در بیمارستان  ۹۷ تخت‌خوابی تکاب تمام تخصص‌های پزشکی پایه مورد نیاز بخش سلامت این شهرستان از جمله تخصص‌های داخلی، جراحی، زنان و زایمان و اطفال و درمانگاه‌های فوق تخصصی شامل دندان‌پزشکی، و چشم‌پزشکی پیش‌بینی شده‌است و پاسخگوی نیاز شهروندان و اهالی این شهرستان خواهدبود.

 وی اضافه کرد: با توجه به نیاز تکاب و تغییر نگاه به مقوله اورژانس در کشور، بخش اورژانس بیمارستان ۹۷ تختخوابی این شهرستان به ۱۴ تخت افزایش یافته و در بخش‌های NICU، ICU و CCU این بیمارستان نیز ۱۲ تخت مراقبت ویژه در نظر گرفته شده‌است.

علیزاده اضافه کرد: با تلاش و پیگیری‌های مسوولان این شهرستان از جمله فرماندار و نماینده مجلس عملیات اجرایی در تمام بخش‌های این بیمارستان فعال است و موتورخانه و انشعابات آب، برق و گاز آن تکمیل و وصل و نیز تجهیزات موردنیاز برای نصب نیز خریداری شده‌است.

وی با اشاره به اینکه احداث این بیمارستان مراحل نهایی را طی می‌کند، ابراز امیدواری کرد با تلاش مسوولان شهرستان و هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی و اداره‌کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی، بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب تا پایان امسال به بهره‌برداری برسد.

فرماندار تکاب نیز در این بازدید به خبرنگار ایرنا گفت: تکمیل و راه‌اندازی این بیمارستان از مطالبه‌های اصلی اهالی این شهرستان است و در ۲ هفته اخیر با پیگیری‌ها و اقدامات صورت گرفته، عملیات برق‌رسانی و گازرسانی به این بیمارستان به پایان رسید.

محمود زمانی با بیان اینکه ارتقای این بیمارستان از ۶۴ تخت به ۹۷ تخت گام بزرگی در راستای بهبود خدمات حوزه سلامت در تکاب است، اظهارداشت: تجهیزات عمومی این بیمارستان نیز خریداری شده و نیازمند بسترسازی برای نصب و راه‌اندازی است.

وی افزود: همچنین تا هفته‌های آینده زیرساخت‌های ارتباطی از جمله تلفن، اینترنت و فیبر نوری و همچنین محوطه‌سازی و سامانه فاضلاب و خروج آبهای سطحی این بیمارستان نیز تکمیل خواهد شد.

فرماندار تکاب با بیان اینکه تاکنون سه جلسه پیگیری برای تکمیل زیرساخت‌های بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب برگزار شده، ادامه داد: برای اجرای مراحل نهایی و راه‌اندازی این بیمارستان، مدیریت پایش و نظارت مستمر و مداوم در نظر گرفته‌ایم و با تعیین برنامه زمان‌بندی، اقدامات دستگاه‌های اجرایی برای تکمیل این طرح عمرانی و آماده‌سازی آن تا پایان سال به صورت هفته‌ای کنترل می‌شود.

زمانی گفت: در جلسه‌ای که امروز با حضور معاون وزیر راه‌وشهرسازی در خصوص اقدامات لازم برای تکمیل بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب برگزار شد، مصوبه‌های خوبی به تصویب رسید که اجرای آنها موجب تسریع در تکمیل این بیمارستان خواهد شد.

سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی از زیرمجموعه‌های وزارت راه و شهرسازی است که اجرای طرح‌های بیمارستانی کشور از جمله بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب را برعهده دارد.

عملیات احداث بیمارستان ۹۷ تختخوابی تکاب از سال ۱۳۸۶ در زمینی به مساحت ۳۰ هزار مترمربع با زیربنای ۹ هزار و ۴۰۰ مترمربع آغاز شد و تاکنون ۲۶ میلیارد ریال برای آن هزینه شده و در ماه‌های اخیر نیز برای تسریع در راه‌اندازی آن بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار دیگر به تصویب رسیده‌است.

این بیمارستان با گذشت ۱۲ سال در حال حاضر از ۹۳ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است و بهره‌برداری از آن یکی از دغدغه های مردم و از نیازهای اصلی بخش بهداشت و درمان تکاب به شمار می‌رود.

تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی واقع است؛ بر اساس اعلام وزارت کشور جزو یکی از ۳۱ شهرستان محروم و کم‌برخوردار کشور به شمار می‌رود و سند توسعه آن سال گذشته توسط این وزارتخانه تهیه و تدوین شد.