علی عبدلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعتبار موردنیاز برای راهاندازی این طرح را ٣٠ میلیارد ریال عنوان کرد و افزود: عملیات ساختمانی و لولهگذاری این تصفیهخانه به اتمام رسیده و تنها عملیات تجهیز و راهاندازی آن باقی مانده است.
وی ادامه داد: با راهاندازی این تصفیهخانه مشکل فاضلاب واحدهای تولیدی در این شهرک صنعتی حل میشود.
وی با اشاره به اینکه هشت تصفیهخانه فاضلاب در حال حاضر در شهرکهای صنعتی این استان فعال است، اظهار داشت: طراحی و ساخت ۶ تصفیهخانه فاضلاب دیگر نیز در دست اجراست.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجانغربی گفت: این تصفیهخانهها در شهرکهای صنعتی شهرستانهای سلماس، خوی، مهاباد، میاندوآب، شاهیندژ، ماکو و ۲ مورد در ارومیه قرار دارد.
«عبدلی»، با اشاره به وضعیت زیرساختهای شهرکها و نواحی صنعتی آذربایجانغربی اضافه کرد: آب ۲۴ شهرک، برق ۲۷ شهرک و گاز ۱۹ شهرک و ناحیه صنعتی تامین شدهاست.
وی بیان کرد: همچنین جهت بهبود فضای محیطی کسب و کار شهرکهای صنعتی و زیبایی بخشی به این محیط در بیش از ۱۳۰ هکتار از زمینهای شهرک صنعتی این استان فضای سبز ایجاد شدهاست.
وی با اشاره به اینکه ۳۴ شهرک و ناحیه صنعتی در آذربایجانغربی وجود دارد، ادامه داد: در حال حاضر ۲ هزار و ۴۰۰ هکتار از زمینهای این استان در اختیار این تعداد شهرک صنعتی است.
وی بیان کرد: در حال حاضر ۲۵ مورد از این تعداد در مساحتی بیش از ۶۵۰ هکتار فعال است.
آذربایجانغربی از نظر صنعتی یکی از استانهای کمبرخوردار کشور به شمار میرود اما با اجرای قانون خروج از رکود تدوینی دولت تدبیر و امید، اقدامات خوبی در راستای بازگشت واحدهای تولیدی و صنعتی این استان به مدار تولید و جذب سرمایه آغاز شدهاست.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از شهریور ۱۳۸۴ فعالیت خود را آغاز کرد و بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی یک سازمان توسعهای بهشمار میرود.