تهران - ایرنا- مدیرکل سیاسی وزارت کشور با ابراز تعجب از انتقادات برخی فعالان سیاسی نسبت به روند بررسی صلاحیت‌ها در هیات های اجرایی انتخابات بر هویت مستقل حقوقی این هیات‌ها تاکید کرد و گفت: زیر سوال بردن کلیت نظام انتخابات کشور نتیجه‌ای جز سیاه‌نمایی، بی‌اعتبارکردن نظام مردم‌سالار دینی و درنهایت کاهش مشارکت در انتخابات نخواهد داشت

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، «حمید ملانوری» ضمن ابراز تعجب از اینکه این انتقادات بعضا از سوی کسانی مطرح می شود که خود با فرایند رسیدگی به صلاحیتها آشنایی کافی دارند، افزود: همه اقدامات مانند گذشته در چارچوب قانون انتخابات و بر اساس رویه جاری در هیئت های اجرایی انجام شده و طبق قانون کسانی که تایید صلاحیت نشده اند مهلت داشتند اعتراض خود را به هیئت های نظارت تسلیم نمایند تا در فرصت قانونی به اعتراضات آنان رسیدگی شود.
وی در ادامه سخنان خود بر لزوم پایبندی همه فعالان سیاسی، احزاب و ائتلاف های سیاسی انتخاباتی به قانون و چارچوب های تعیین شده در فرایند انتخابات تاکید کرد.
مدیر کل سیاسی وزارت کشور ضمن دفاع قاطعانه از عملکرد صف و ستاد وزارت کشور در عرصه انتخابات و تأکید بر هویت مستقل حقوقی هیأت های اجرائی انتخابات از وزارت کشور، اظهار داشت: چنانچه هر یک از اعضای نظام انتخاباتی کشور مرتکب تقصیر یا عدول از وظایف قانونی خود شوند، راه های قانونی برای رسیدگی به آن در قانون پیش بینی شده است و زیر سوال بردن کلیت نظام انتخابات کشور نتیجه ای جز سیاه نمایی، بی اعتبار کردن نظام مردمسالار دینی و نهایتا کاهش مشارکت در انتخابات نخواهد داشت و همه می دانیم که این همان چیزی است که دشمنان نظام و کشور در خارج به دنبال آن هستند.
ملانوری خاطر نشان کرد: بدیهی است که از دلسوزان نظام و کشور انتظار می رود با سخنان و اعمال خود در جهت افزایش مشارکت و مایوس نمودن دشمنان قدم بردارند نه اینکه ناخواسته در مسیر آنان حرکت کنند.

به گزارش ایرنا، یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دوم اسفند امسال  برای تعیین ۲۹۰ کرسی در ۲۰۸ حوزه انتخابیه برگزار می شود. همچنین در این روز مردم ۵ استان تهران، قم، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و فارس برای تعیین ۷ نماینده مجلس خبرگان رهبری ویژه انتخابات میان دوره ای خبرگان رهبری پای صندوق های رای می روند.