توانمندی حوزه گردشگری در ایجاد شغل در زمینه های صنایع دستی و عرضه آن در مراکز باستانی، تاریخی و طبیعی است که در جای جای استان فارس وجود دارد ، برای کسب درآمد از این سرمایه ها نیاز به مدیریت و برنامه ریزی مناسب است.
ویژگی کسب درآمد از گردشگری و صنایع دستی این است که در گردشگری به سرمایه گذاری زیادی نیاز نیست و با سرمایه اندک نیز می توان به درآمدها و سودهای زیادی رسید.گردشگری در واقع صنعتی است که با کمترین سرمایه بیشترین در آمد و اشتغال را نصیب جامعه می کند زیرا همه چیز از جمله آثار و اماکن باستانی و تاریخی و طبیعی برای این کار در اغلب نقاط وجود دارد.
ایجاد افزون بر یک هزار و ۵۸۰ فرصت شغلی در حوزه گردشگری و صنایع دستی در فارس
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با اشاره به توانمندی های ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری و صنایع دستی گفت: از ابتدای سال ۹۷ تا نیمه نخست امسال افزون بر یک هزار و ۵۸۰ فرصت شغلی در حوزههای گردشگری و صنایع دستی در این استان ایجاد شده است.
سهراب مختاری، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به همین منظور از محل اعتبارات روستایی ۲۵۴ میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای اجرای یک هزار و ۲۵ طرح گردشگری و صنایع دستی در استان فارس پرداخت شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر این از محل اعتبارات اشتغال فراگیر، ۲۶ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۳ طرح اختصاص یافت که زمینهساز ایجاد ۷۳ فرصت شغلی شده است.
او اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای حوزههای گردشگری و صنایع دستی در استان فارس، متقاضیان دیگری نیز برای دریافت تسهیلات جهت سرمایهگذاری و فعالیت در این حوزهها نامنویسی کردهاند که امیدواریم اعتبار لازم برای این امر از محل اعتبارات اشتغالزایی جذب و در اختیار کارآفرینان قرار گیرد.