امیر جلالیان روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: دورههای یادشده به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیر حضوری است و مباحث مختلفی مانند انواع پانسمان، مراقبت از بیمار و مصدوم، مصارف داروها و مواردی از این دست آموزش داده میشود.
وی آموزشهای فراگیر به شهروندان بویژه خانوادهها را در کمتر شدن آسیبهای ناشی از سوانح موثر دانست و خاطرنشان کرد: در کنار کمکهای اولیه و مباحث تخصصی، فرهنگ رویارویی با حادثه از اهمیت بالایی برخوردار است به این معنا که وقتی حادثهای اتفاق می افتاد باید بدانیم که چگونه و به چه شیوههایی آن را مدیریت کنیم و در جهت کاهش هر چه بیشتر آن قدم برداریم.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر اصفهان، تجهیزات و امکانات آموزشی را برای پیشبرد اهداف علمی و تخصصی این عرصه با اهمیت ارزیابی کرد و گفت: ما در حد توان سعی کردیم حتی با کمترین تجهیزات، بیشترین آموزشها را داشته باشیم اما به هرحال کیفیت و کمیت آموزشی به وسایل مورد نیاز بستگی دارد.
جلالیان اضافه کرد: دورههای آموزشی جمعیت هلال احمر اصفهان در ۲۶ شعبه برگزار میشود و برای تجهیز کامل این مجموعهها به بیش از ۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
به گفته وی به غیر از خرید برخی تجهیزات جدید و نو، برخی وسایل آموزشی به مرور زمان مستهلک شده و نیازمند تعویض است و برای این امر باید هزینه شود.
وی با اشاره به اینکه ایران جزو کشورهای بلاخیز در جهان به شمار میرود، تاکید کرد: همه باید مهارتهای عمومی لازم در مواجهه با خطرات را بیاموزند و هر اندازه این آموزش در خانواده ها و بین فرزندان باشد، آموزشهایی نهادین و موثر خواهیم داشت.
جلالیان با اشاره به اهمیت فراگیری دوره های آموزشی برای عموم جامعه خاطرنشان کرد: هزینه در آموزش نوعی سرمایه گذاری است و باید بیش از گذشته به این موضوع توجه کنیم.
ایران جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان است و این بلایای طبیعی و پدافند غیرعامل را باید از موضوعهای اصلی در زندگی کنونی قلمداد کرد، ۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد.
۴۳ بلای طبیعی و انسان ساز در جهان شناخته شده که ۳۵ بلا از این تعداد در کشور ایران روی میدهد.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.