محمد قهرمانی روز یکشنبه در بازدید از روند ساخت مجتمع گردشگری مرکز جهانی تابلوفرش سردرود افزود: این مجتمع با هدف معرفی فرش و تابلو فرش اصیل ایرانی در این شهر به عنوان مرکز تابلو فرش در حال احداث است و عملیات اجرایی آن با ۲ هزار و ۳۰۰ مترمربع وسعت در هشت طبقه ادامه دارد.
وی اظهار داشت: طبقات همکف، اول و دوم این مجتمع با کاربری تجاری، طبقه سوم با کاربری خدماتی، رفاهی و اقامتی مشتمل بر ۱۸ واحد خدماتی و ۲ واحد سوئیت اقامتی و آمفیتئاتر، طبقه چهارم با کاربری رستوران سنتی و تالار مدرن و طبقه پنجم در قالب روف گاردن(بام سبز) و دارای یک تالار پذیرایی طراحی شده است.
قهرمانی ادامه داد: با اتمام این پروژه نمایشگاههای ملی و بینالمللی جهت عرضه و فروش آثار هنری از جمله فرش، تابلو فرش و صنایع دستی آذربایجان شرقی به طور دائمی دایر خواهد شد.
وی با بیان اینکه تمامی موانعی که روند اجرایی این مجموعه را تحت تأثیر قرار میدهد، در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان بررسی خواهد شد، افزود: مشکل تسهیلات اعتباری این مجموعه با پیگیریهای صورت گرفته در سال جاری رفع می شود تا بتوانیم در سال ۹۹ شاهد بهرهبرداری آن باشیم.
دبیر ستاد اقتصاد مقاومتی و سند تدبیر توسعه گردشگری آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به بازدید خود از فرایند تکمیل دهکده توریستی و تفریحی سد امند، گفت: این پروژه بزرگترین پروژه گردشگری شمال غرب کشور به حساب می آید که به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی، نزدیکی به مسیر فرودگاه و راهآهن و فاصله کم تا شهر تبریز، بهترین مکان جهت سرمایهگذاری طرح های گردشگری، اقامتی و تفریحی است.
قهرمانی با اشاره به اینکه تمامی ظرفیتهای تبدیلشدن این پروژه به منطقه نمونه گردشگری در سطح ملی موجود است، اظهار داشت: این پروژه در زمینی به وسعت بیش از ۸۰ هکتار با سرمایهگذاری بخش خصوصی آغاز شده و شامل ورزشهای آبی، رستوران و کافی شاپ و مراکز اقامتی دور دریاچه،رستوران و تالار بزرگ در دست احداث می باشد.
به گفته وی حجم سرمایهگذاری دهکده توریستی سد امند افزون بر ۳۰۰ میلیارد ریال است.
قهرمانی ادامه داد: فاز دوم این پروژه که شامل ایجاد مرکز بوم گردی، اقامتی و هتل ۵ ستاره است، در صورت تأمین منابع مالی سال آینده وارد مرحله اجرایی خواهد شد.