اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان گفت: ۶ هزار دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خوزستان در مدت سه سال گذشته جذب کلاس‌های درس شده‌اند.

به گزارش ایرنا غلامرضا شریعتی روز یکشنبه در آیین پایانی پروژه اجتماعی جذب کودکان بازمانده از تحصیل خوزستان در تالار مهتاب اهواز بیان کرد: باید مراقبت‌های لازم برای حفظ و ماندگاری دانش‌آموزانی که در قالب این طرح جذب کلاس درس شده‌اند انجام شود؛ ماندگاری این دانش‌آموزان در مدارس از توسعه جذب دانش‌آموزان در این طرح مهم‌تر است.

وی گفت: از سال ۹۶ یکی از مهم‌ترین شعارهای برنامه کاری در خوزستان پوشش تحصیلی کامل کودکان این استان بوده که تلاش شد با اجرای طرح جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل و افزایش ساخت کلاس درس این امر محقق شود.

بهره‌برداری از یکهزار کلاس درس تا پایان امسال

شریعتی با اشاره به اینکه تا پایان امسال یک‌هزار کلاس درس در خوزستان به بهره برداری می‌رسد افزود: پوشش صددرصدی نوآموزان پیش‌دبستانی در کاهش دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل تاثیرگذار است که این طرح در خوزستان عملیاتی شده است.

استاندار خوزستان همچنین با اشاره به اجرای طرح جوانه‌ها در خوزستان ادامه داد: در این طرح دانش‌آموزان مناطق محروم بورسیه تحصیلی می‌شوند که پارسال یک هزار و ۲۰۰ دانش آموز پس از شرکت در یک آزمون این بورسیه را دریافت کردند؛ این طرح به عنوان الگوی ملی معرفی شد.

وی ارایه آموزش مجازی در آموزش و پرورش خوزستان را از دیگر راه‌های جلوگیری از بازماندگی تحصیلی دانش‌آموزان بیان کرد و افزود: در این روش تلاش شد در روستاهای دور افتاده و سخت گذر،ر از آموزش مجازی برای آموزش و تحصیل دانش‌آموزان استفاده شود تا از تحصیل باز نمانند.

 وی با اشاره به اینکه در این راه سازمان‌های مردمی و خیریه هم مشارکت داشته‌اند اضافه کرد:بازماندن از تحصیل تنها به دلیل فقر مالی نیست، بلکه فقر فرهنگی نیز از دیگر عوامل بازدارنده در ادامه تحصیل دانش‌آموزان است و بسیاری از خانواده‌ها مانع ادامه تحصیل فرزندان خود می شوند که شکست این فقر سخت است.

وی گفت: از نهادهای مردمی و حمایتی تقاضا داریم در این پروژه مسئولان را یاری دهند و در ایجاد فرهنگ سواد آموزی دانش آموزان به والدین نهایت تلاش خود را داشته باشند.

استاندار خوزستان ادامه داد: صنایع خوزستان نیز در بخش بهبود شرایط آموزشی این استان و  کمک به مسایل اجتماعی باید نقشی پررنگ و موثر داشته باشند.

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان نیز در این آیین بیان کرد: معلم های فداکاری را می شناسیم که در مناطق دور افتاده و سخت گذر به دانش‌آموزان علم می‌آموزند که این افراد پس از پیروزی انقلاب اسلامی افزایش یافته‌اند.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد نبی موسوی فرد افزود: نهادهای اجتماعی و خیریه در جذب کودکان بازمانده از تحصیل و تشویق خانواده‌ها در ادامه تحصیل فرزندان آنها همکاری و مشارکت داشته باشند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان نیز بیان کرد: کودکان بازمانده از تحصیل بخشی از جامعه هستند و باید مورد توجه قرار گیرند؛ از ابتدای امسال تا اواخر آذر درمناطق عشایری کار جذب کودکان بازمانده از تحصیل در حال انجام بود.

محمد صادق کریمی کیا ادامه داد: بیشترین میزان بازماندگی از تحصیل در بین دانش‌آموز دختر است و تلاش داریم در سال‌های آینده با اجرای هر چه بهتر این پروژه آمار بازماندگی از تحصیل را کاهش دهیم.