جواد انصافی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا با اشاره به آنکه در کنار کارهای اجرایی و پژوهشی، مدتی است که مشغول آموزش و پرورش هنرجویان نوجوان و علاقهمند به گونه نمایشهای آیینی - سنتی است یادآور شد: با رویکرد توسعه آموزش هنر نمایش آیینی - سنتی، طی همکاری با مرکز تئاتر توانش، امسال چهارمین سالی است که هنرجویان نوجوان و نونهال این مرکز را با شیوههای مختلف این گونه نمایشی از جمله شخصیت سیاه و نمایش تخت حوضی آشنا می کنم.
وی ادامه داد: برای آنکه این نوجوانان انگیزه، شور و علاقه بیشتری در اهتمام به توسعه نمایش آیینی - سنتی کشورمان داشته باشند در پایان هر سال تحصیلی تلاش کردم تا نمایشی را با حضور همین نوجوانان علاقهمند به صحنه ببرم. امسال نیز با همکاری مرکز تئاتر توانش نمایش مبارک و تبارک را به عنوان خروجی چهارمین دوره آموزش هنرجویان نمایش آیینی - سنتی به صحنه خواهم برد.
انصافی با تاکید بر آنکه مهمترین رسالت پیشکسوتان و هنرمندان فعال در عرصه نمایشهای آیینی - سنتی انتقال دانش و مهارتهای تولید این شیوه از نمایشها که بنیانگذار تئاتر ملی کشورمان به شمار میروند به نسل جدید است، یادآور شد: گونههای نمایش ایرانی از جمله سیاهبازی، بیشترین خاطره مشترک را در ذهن مردم کشورمان دارد.
وی یادآور شد: اما متاسفانه در بین نسل جدید هنرمندان تئاتر شاهد کمترین اقبال به تولید در این عرصه هستیم. به همین سبب بر آن شدم تا با تشویق و ترغیب نوجوانان و نونهالان، نسل جدیدی از هنرمندان فعال در عرصه تئاتر آیینی - سنتی را از سنین پایین تربیت کرده تا در آینده بتوانیم نسلی پویا و هنرمندانی هدفدار در راستای حفظ، توسعه و اشاعه هنر نمایش ملی و سنن آیینی و نمایشی کشورمان را تربیت کرده و در اختیار داشته باشیم.
انصافی درباره زمان اجرای نمایش مبارک و تبارک گفت: این اثر نمایشی در مرکز تئاتر توانش در منطقه تهرانپارس به صحنه می رود و آنگونه که پیشتر اشاره شد بازیگران آنرا هنرجویان نوجوان ۱۰ تا ۱۴ ساله مرکز تئاتر توانش تشکیل داده و نویسندگی و کارگردانی آنرا به شخصه برعهده داشتم.