به گزارش تارنمای هیل، این گفتوگوی تلفنی رودی جولیانی در زمان تشدید تنشها میان واشنگتن- کاراکاس بوده است. در زمان این تماس تلفنی، « پت سشنز » نماینده پیشین جمهورخواه مجلس نمایندگان آمریکا نیز حضور داشت.
سخنگوی سشنز در گفتوگو با خبرنگار هیل این تماس تلفنی را تائید کرد.
براساس این گزارش، این گفتوگوی تلفنی بخشی از اقدامات پشت پرده واشنگتن برای کنار زدن مادورو از قدرت بوده و نشان میدهد جولیانی نقش مهمی در تعیین سیاست خارجی دولت ترامپ در قبال ونزوئلا داشته است.
یک مقام پیشین دولت آمریکا نیز به روزنامه واشنگتن پست گفته، مقامهای کاخ سفید نمیدانند که چرا جولیانی این تماس را انجام داده است.
ترامپ از زمان حضورش در مسند ریاست جمهوری آمریکا فشارها را علیه دولت کاراکاس با هدف براندازی حکومت مادورو تشدید کرده است.
روزنامه واشنگتن پست نیز گزارش داد که سشنز بخشی از اقدامات پشت پرده برای کنار زدن مادورو از قدرت بود و دعوتنامهای را از سوی مادورو برای سفر به کاراکاس باهدف مذاکره در مورد بهبود روابط آمریکا- ونزوئلا پذیرفته بود.
سخنگوی این قانونگذار پیشین آمریکایی گفت: سشنز از کمک به این اقدامات پشت پرده دولت آمریکا که با ارشدترین مقامهای وزارت خارجه هماهنگ شد، خرسند بود. سشنز پیش و بعد از سفرش با مقامهای ارشد آمریکا در این زمینه دیدار کرده بود.
سخنگوی سشنز اعلام کرد که این قانونگذار پیشین، کاراکاس را با فهرستی از امتیازهایی که مادورو با آنها موافق بود، ترک کرد. تماس تلفنی جولیانی با مادورو نیز به دنبال سفر سشنز با مادورو در کاراکاس انجام شد.
به گفته این سخنگو، مادورو در این تماس تلفنی در جریان حضور جولیانی قرار گرفت و جولیانی در بیشتر زمان این تماس ساکت بود. ۲۰۲چچنین
چنین گفتوگوهای تلفنی و سفرهای مخفیانه مقامهای آمریکایی به ونزوئلا سابقه دیرینه دارد؛ به گونهای که فروردین سال ۱۳۹۷ تارنمای آمریکن « فری بیکن » در گزارشی به سفر سناتورهای وقت « دیک دوربین » و « پت سشنز » به ونزوئلا اشاره کرد و نوشت: دوربین و سشنز چند روز پیش بی سروصدا به ونزوئلا سفر کرده و با مادورو در مورد آزادی دستکم یک آمریکایی مذاکره کردند؛ آن هم در حالی که جمهوریخواهان نسبت به هرگونه حضور در نشستهای بلندپایه با رهبران ونزوئلا هشدار داده بودند.