تهران- ایرنا- مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: بررسی سوابق علمی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان در چند مرحله، شرط برگزیده شدن آنها در چهارمین جشنواره ملی ایثار است.

به گزارش روز دوشنبه سازمان امور دانشجویان، فردین تقی زاده به ابلاغ دستورالعمل اجرایی برگزاری چهارمین جشنواره جایزه ملی ایثار به دانشگاه ها اشاره کرد و  اظهارداشت: این دوره از جشنواره آموزشی - تحصیلی جایزه ملی ایثار اسفندماه توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران و با مشارکت وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مراکز حوزه علمیه برگزار می شود.

وی افزود: جشنواره ملی ایثار با هدف ایجاد پویایی، تحرک، افزایش انگیزه تحصیلی و شناسایی و تجلیل از برترین های جامعه برای چهارمین سال متوالی برپا می شود.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان درباره ارزیابی و معرفی دانشجویان واجد شرایط، خاطرنشان کرد: مطابق سنوات گذشته در مرحله اول جشنواره، سوابق تحصیلی، پژوهشی و فرهنگی واجدان شرایط توسط اداره کل های شاهد و ایثارگر دانشگاه ها دریافت می شود.

تقی زاده یادآور شد: دانشگاه ها شاخص های تعیین شده برای هر یک از دوره های آموزشی و مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و دکتری تخصصی را جمع آوری و ارزیابی می کنند.

وی با بیان اینکه نتایج ارزیابی به مناطق ۱۰ گانه ارسال می شود، افزود: از هر ۱۰ منطقه دانشگاهی، ۱۵ نفر برگزیده منطقه ای و در مجموع ۱۵۰ دانشجو جهت ورود به مرحله بعد به اداره کل شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان معرفی می شوند.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان همچنین درباره مرحله کشوری این جشنواره اظهار داشت: در مرحله کشوری سوابق علمی، پژوهشی و فرهنگی ارسالی از دانشگاه ها مطابق با معیار و شاخص های ارزیابی اعلام شده دوباره بررسی می شود.

تقی زاده ادامه داد: برای انتخاب نفرات برتر هر گروه آموزشی و مقطع تحصیلی، کمیته ای متشکل از معاونت دانشجویان داخل، مدیر کل امور دانشجویان داخل، مدیر کل آموزش بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان همچنین تعدادی از اعضای هیأت علمی دانشگاه ها فعال می شود.

وی تصریح کرد: این کمیته نفرات برتر جشنواره را به دبیرخانه معرفی می کند.