اهواز – ایرنا – عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز با بیان اینکه دوگانگی و دوقطبی سازی در اقتصاد باعث افزایش نارضایتی می‌شود گفت: در برخی شهرستانها مثل ماهشهر شرکت‌های عظیم درآمدزا و در کنار آنها حاشیه‌ای از مردم کم درآمد و تحت فشار وجود دارد که این دوگانگی‌ها باعث ایجاد پتانسیل نارضایتی بیشترمی شود.

دکتر سید عزیز آرمن سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه حوادث اخیر در استان را را قومیتی نمی‌بینم افزود: ایجاد مسیری برای بهبود وضعیت اقتصادی و رونق اقتصادی دربلند مدت برای پیشگیری از وقوع اعتراضات یا کاهش خشونت دراعتراضات احتمالی در آینده لازم است.

عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: باید مسائل مربوط به انواع فساد، رشوه، شائبه بی عدالتی‌ها در امور اداری و مدیریت کشور کاهش یابد و در بلندمدت مسوولان در این خصوص راهکار پیدا کنند.

وی افزود: در عین حال مسئولان کشوردر شرایط سخت و به هنگام بروز بحرانها و مشکلات باید به جای اتهام زدن به دیگران به اشکال مختلف، از مردم دلجویی کنند، و با طرح شفاف مسائل با مردم  با تواضع صحبت کنند، این رویکرد تا حدودی در کاهش فشارها حداقل از بعد روانی موثر است در حالی که تند برخورد کردن باعث ایجاد فشار و تنگناهای بیشتر می‌شود.

عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهوا از جمله مهمترین عوامل نارضایتی را فشار اقتصادی براقشارکم درآمد عنوان و اضافه کرد: قبل ازموضوع بحران بنزین، افزایش قیمت‌ها در نتیجه بحران ارزی از همه ابعاد بر زندگی مردم فشار وارد کرده بود و در طول یکی دو دهه گذشته هم درآمد و قدرت خرید آنها کاهش یافته است.

آرمن بیان کرد: با توجه به بحران‌های مختلف محیط زیستی و آب در خوزستان و بالاتر بودن انتظار مردم در استان تامین کننده قسمت اعظم درآمدهای ارزی کشور، در زمان بحران بنزین، جرقه و نقطه شروع برای ایجاد اعتراضات شد و این لزوم توجه مضاعف به این استان را نشان می دهد.

عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: با توجه به نرخ بالای بیکاری در بسیاری از افراد خانواده‌ها و کاهش شدید درآمدها، تا زمانی که فشارهای اقتصادی کاهش پیدا نکند هر فرصت احتمالی ، زمینه و پتانسیل اعتراض مجدد را به وجود می آورد لذا دست اندرکاران امور باید بااتخاذ دابیر لازم و اقدام عملی برای رفاه و آرامش خاطر مردم،  این زمینه را از بین ببرند.