براساس معاملات امروز بیش از پنج میلیارد و ۱۰۲ میلیون سهم، حق تقدم و اوراق بهادار به ارزش ۳۲ هزار و ۱۶۱ میلیارد ریال داد و ستد شد.
همچنین شاخص کل (هم وزن) با یک هزار و ۵۱۸ واحد افزایش به ۱۲۱ هزار و ۴۸۸ واحد و شاخص قیمت (هم وزن) با یک هزار و ۱۳ واحد رشد به ۸۱ هزار و ۱۳۵ واحد رسیدند.
شاخص آزاد شناور نیز با هفت ۹۷۶ واحد افزایش به رقم ۴۵۳ هزار و ۷۱۲ واحد رسید، شاخص بازار اول ۶ هزار و ۱۷۶ واحد و شاخص بازار دوم ۹ هزار و ۸۰۵ واحد افزایش داشتند.
علاوه بر این در بین تمامی نمادها، نماد فولاد مبارکه اصفهان (فولاد) با ۸۴۵ واحد، ملی ملی صنایع مس ایران (فملی) با ۷۰۱ واحد، پالایش نفت بندرعباس (شبندر) با ۴۱۵ واحد، صنایع پتروشیمی خلیج فارس (فارس) با ۴۱۵ واحد، معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با ۳۵۴ واحد، گروه مدیریت سرمایه گذاری امید (وامید) با ۳۱۴ واحد و معدنی و صنعتی گل گهر (کگل) با ۳۰۸ واحد بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص کل داشتند.
در مقابل ایران خودرو (خودرو) با ۲۳ واحد، سرمایه گذاری سایپا (وساپا) با ۲۱ واحد، بانک ملت (وبملت) با ۲۰ واحد، پارس مینو (غپینو) با ۱۹ واحد، نفت پارس (شنفت) با ۱۹ واحد از جمله گروههایی بودند که افت شاخص بورس را رقم زدند.
برپایه این گزارش، در بین نمادهای امروز نماد بانک تجارت، بانک ملت، س. صنایع شیمیایی ایران، سایپا، ماشین سازی اراک، فولاد مبارکه اصفهان و پالایش نفت اصفهان در گروه نمادهای پربیننده قرار داشتند.
گروه فلزات اساسی در معاملات امروز صدرنشین برترین گروههای صنعت شد و در این گروه ۴۰۶ میلیون و ۳۹۶ هزار برگه سهم به ارزش سه هزار و ۷۷۶ میلیارد ریال داد و ستد شد.
آخرین وضعیت شاخص فرابورس
شاخص فرابورس نیز نزدیک به ۸۴ واحد رشد داشت و بر روی کانال پنج هزار ۳۰ واحد ثابت ماند.
همچنین در این بازار دو میلیارد و ۱۷۷ میلیون برگه سهم به ارزش بیش از ۷۳ هزار و ۲۶۵ میلیارد ریال داد و ستد شد.
در بین تمامی نمادها، نماد پتروشیمی مارون (مارون)، پتروشیمی زاگرس (زاگرس)، سهامی ذوب آهن اصفهان (ذوب)، صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا)، فولاد هرمزگان جنوب (هرمز) و سهامی سنگ آهن گهرزمین (کگهر) بیشترین تأثیر مثبت را بر شاخص این بازار داشتند.
در مقابل تولید نیروی برق دماوند (دماوند)، بیمه کوثر (کوثر)، نفت پاسارگاد (شپاس)، س. توسعه و عمران استان کرمان (کرمان) و گروه صنایع کاغذ پارس (چکاپا) مانع از رشد بیشتر این شاخص شدند.