یزد- ایرنا - استاندار یزد گفت: احیای صنعت پوشاک و نساجی به خاطر سابقه دیرینه‌ای که دارد جزو برنامه‌های محوری دولت در این استان است که با همکاری بخش‌ خصوصی و همراهی مسوولان صورت می‌گیرد .

محمدعلی طالبی شامگاه چهارشنبه در جلسه بررسی وضعیت صنعت پوشاک به سابقه آن در استان اشاره کرد و با قدردانی از فعالان آن افزود: باید با همت و برنامه‌ریزی و احیای صنعت نساجی و پوشاک، جایگاه استان را در کشور ارتقا دهیم .

وی ادامه داد: احیای این صنعت هنر نقش مهمی در رونق تولید پایدار، گسترده و اشتغال مولد و مفید بر اساس اقتصاد مقاومتی و شرایط فرهنگی و اقلیمی استان دارد و دولت به جد از آن حمایت می‌کند.

استاندار یزد اظهار داشت: جلب مشارکت بخش‌خصوصی و ایجاد زمینه برای ارتقای فعالیت آنها با حمایت‌های مادی و معنوی باید در دستور کار مسوولان امر قرار گیرد که برای تولید بسیار حیاتی است .

طالبی بیان داشت: بررسی مسائل و مشکلات واحدهای تولید کننده پوشاک و نساجی و برنامه‌محوری برای احیا و توسعه فراگیر آنها باید مورد عنایت و حمایت دستگاه‌های امر قرار گیرد.

وی گفت: صنعت پوشاک نیازمند اعتبار، جایگاه و برندسازی است که فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی و داشتن طرح و برنامه مشخص جزو مسائل ضروری است که باید پیگیری شود.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: احیا و گسترش صنعت پوشاک برای تولید و اشتغال بیشتر به خاطر شرایط فرهنگی و اقلیمی یزد در اولویت است.

سیدمسعود عظیمی افزود: دولت با همکاری تمام دستگاه‌ها به دنبال ایجاد فضای مناسب برای احیا و فعالیت جدی واحدهای تولید کننده پوشاک با بهره‌گیری از دانش روز و امکانات مناسب است.

وی ادامه داد: ایجاد فضای مناسب کسب و کار ، تولید مناسب و فراهم کردن بازار فروش جزو برنامه‌های مهمی است که با همکاری فعالان این صنعت صورت می‌گیرد.

این مسوول تاکید کرد: نساجی و صنعت پوشاک سابقه دیرینه در یزد دارد و با شرایط اقلیمی همخوانی مناسبی دارد بنابرین باید با همکاری علاقه‌مندان برای ارتقای جایگاه آن اقدام کرد.

عظیمی همچنین به ضرورت بازاریابی ، مبارزه با قاچاق پوشاک ، به روز کردن امکانات و ایجاد فرصت مناسب برای تولید این صنعت تاکید کرد.

در این نشست مقرر شد تا به صورت منظم با حضور فعالان بخش‌خصوصی و همراهی مسوولان در راستای احیای صنعت پوشاک و گسترش آن اقدام شود.                

۱۶۰ واحد نساجی در استان فعال است که حدود ۲۳ هزار نفر در این واحدها مشغول کارند و در واقع ۲۷درصد سهم اشتغال یزد مربوط به این صنعت است و ۱۰۰ درصد روفرشی و ترمه و ۸۰ درصد رومبلی ایران در استان تولید می‌شود.

استان یزد بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱  شهر و بقیه در روستاها و آبادیها زندگی می کنند.