سبزوار- ایرنا- با پایان فصل برداشت ۲۴۰ هزار تن چغندرقند در شهرستان جوین تولید شد که نسبت به پارسال ۳۰ هزار تن کمتر شده است.

مدیر جهاد کشاورزی جوین روز سه‌شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سطح زیرکشت چغندرقند در این شهرستان طی سال جاری چهار هزار و ۳۵۵ هکتار بود.
علیرضا هاشم آبادی افزود: بارندگی‌های زیاد فصل بهار که سبب تاخیر در کشت چغندر شد و گرمای زیاد هوا در فصل تابستان از عوامل کاهش سطح زیرکشت و تولید این محصول در شهرستان جوین بوده است.
وی ادامه داد: افزایش قیمت برخی محصولات جالیزی از قبیل گوجه فرنگی و پیاز در سال گذشته نیز از عوامل تغییر الگوی کشت، کاهش کاشت چغندرقند و روی آوردن به کشت محصولات یاد شده بود.
هاشم آبادی با بیان اینکه بیشتر چغندرقند برداشت شده در این شهرستان به کارخانه قند جوین تحویل داده شده گفت: درصد اندکی از این محصول به کارخانه‌های قند شهرستان‌های نیشابور، شیروان و چناران ارسال می‌شود.

وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندرقند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است و این شهرستان ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.

نقاب مرکز شهرستان جوین در ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد واقع است.