تهران- ایرنا- رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان انسجام ملی ایجاد شده در مراسم تشییع شهید سلیمانی، گفت: باید از تمام روزنه‌ها و فرصت‌ها برای تعمیق این انسجام استفاده کنیم ولی اگر توان تقویت این انسجام ملی را نداریم دست‌کم خرابش نکنیم.

«الیاس حضرتی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا استراتژی اصلی آمریکا را فشار حداکثری برای فروپاشی جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و گفت: آن‌ها می‌خواستند در اثر این فشار مردم ناراضی شده و شورش‌ها و اعتراضات شروع شود. حوادث تلخی مانند دی ماه ۹۶ و آبان‌ماه ۹۸ علائمی مثبتی برای آنها بود و فکر کردند استراتژی فشار حداکثری، جمهوری اسلامی را در مرز فروپاشی قرار داده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آن‌ها وقتی آمارهای اقتصادی را بررسی کردند و دیدند به‌رغم تمام فشارها وضعیت تولید در حال بهبود است و کشور با تمام مشکلاتش به سمت اقتصاد بدون نفت در حال حرکت است، دچار این بیم شدند که در صورت عدم اقدام جدید، این فشارها تاثیر خود را از دست خواهد داد. ضمن این که ایران نیز در حال حاضر نیازها و خواسته‌های خود را از طریق کشورهای همسایه تامین می‌کند. لذا دیدند اکتفا به این قسمت از پروژه شکست خورده است.

وی افزود: بنابراین احساس کردند اگر با وجود زمینه‌های نارضایتی مردمی، اگر یک ضربه اساسی به نظام بزنند، روحیه مردم را از هم می‌پاشد و مختصر امید موجود از میان خواهد رفت. در نتیجه خود به خود معترضان در یک فضای غبارآلود به خیابان‌ها آمده و قضیه را تمام می‌کنند. بنابراین با این تحلیل برادر عزیزم شهید قاسم سلیمانی را ترور کردند و اعلام هم کردند که مردم پایکوبی خواهند کرد. در حالی که نتیجه عکس شد و این مساله باعث انسجام و وحدت شد.

حضرتی با توصیف عظمت انسجام ملی ایجاد شده پس از شهادت سردار سلیمانی خاطرنشان کرد: از دید من یک زلزله اجتماعی و فرهنگی و اجتماعی اتفاق افتاده است.  فراموش کنیم آن چیزی که این انسجام را ایجاد کرد در درجه اول خون پاک یک شخصیت بزرگ است که خداوند به او توجه داشت و باید توجه داشته باشیم که اگر ما ادعا داریم و شعارش را می دهیم که به سردار سلیمانی علاقه‌مند هستیم، نمایش عملی این علاقه‌مندی حفظ این فضا و اتمسفر زیبای ایجاد شده توسط مردم است.

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: اگر فردی حرفی بزند و مصاحبه‌ای کند که این اتمسفر را آلوده و خراب کند و به بدبینی و اختلافات داخلی دامن بزند، این شاهدی است براین ادعا که برای این فرد منافع ملی اهمیت ندارد و به دنبال کاسبی در این شرایط است.

وی درباره راهکارهای حفظ این انسجام ملی اظهار داشت: توصیه می‌کنم که با توجه به ورود کشور به فصل انتخابات، نامزدها برنامه‌ها و شعارهای خود را بر این اساس تنظیم کنند که چگونه می‌شود این اتمسفر عطرآگین و زیبا را حفظ کردو وحدت و انسجام داخل کشور را حفظ کرد و  اعتمادی که ملت در میان خودشان به تصویر کشیدند را به زیباترین شکل در قالب امید به آینده‌ حفظ کنیم؟

حضرتی تاکید کرد: اگر ادعا می‌کنیم سیاستمدار هستیم، درک و فهمی از مسائل داریم برای تعمیق این انسجام، باید از تمام روزنه‌ها و فرصت‌ها استفاده کنیم اما اگر واقعا توان تقویت این انسجام ملی را ندارم دست‌کمخرابش هم نکنیم.