غلامرضا بابایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی با آمادهسازی زمینه صدور مجوزهای صنعتی رمز ارزها، خدمات تخصصی و کارشناسی نیز در این زمینه به متقاضیان ارائه کردهاست.
وی اضافه کرد: سرمایهگذاری ثابت در نظر گرفتهشده برای این طرح ۱۷۰ هزار یورو معادل ۲۵ میلیارد ریال بوده و قرار است این طرح در یکی از شهرکهای صنعتی استان راهاندازی شود.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت رمزارزهای دیجیتالی در دنیا و سوق فضای کسب و کار در فضای مجازی به این سمت، صدور مجوز استخراج رمزارز در دستور کار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار گرفتهاست.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانغربی ادامه داد: حضور رمزارزها از حدود ۱۰ سال پیش با بیتکوین آغاز شد و با توجه به استقبال جهانی از آن، انواع گوناگونی از رمزارزها ایجاد شد که برخی از آنها موفق بودند و مورد اقبال قرار گرفتند و بسیاری از آنها از گردونه رقابت خارج شدهاست.
بابایی اظهار امیدواری کرد که با همراهی بخش خصوصی، مجوزهای دیگری نیز در این بخش صادر شود.
کریپتوکارنسی یا رمزارز به دستهای از پولهای دیجیتال یا مجازی گفته میشود که در آنها از رمزنگاری(کریپتوگرافی) برای تراکنشهای مالی استفاده شده است؛ طوری که رمزگشایی آنها بسیار دشوار و بعضا غیرممکن است.
هیات وزیران در ششم مرداد با استخراج فرآوردههای پردازشی رمزنگاری شده به عنوان یک فعالیت صنعتی و با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت موافقت کرد.