آمارهای صادرات کارخانه های ذوب آهن، فولاد مبارکه اصفهان، خوزستان، هرمزگان، فولاد آلیاژی، خراسان، کاوه جنوب، صبا فولاد، بناب و چادرملو در آذرماه ۹۸ نیز نشان می دهد که در مجموع ۴۸۵ هزار و ۶۱۱ تن صادرات داشتند که در مقایسه با ماه مشابه در سال ۹۷ رشد ۹۱ درصدی را ثبت کرد.
جدول ارقام صادرات گویای جهش ۹۱ درصدی صادرات فولاد نسبت به ۹ ماهه ابتدایی پارسال است و برخی از اخبار منتشر شده حاکی از پیش فروش سه ماهه صادرات فولادسازان کشور است که با توجه به رشد قیمت های جهانی این فلز راهبردی، می تواند در روند فعالیت این بخش نقش موثری داشته باشد.
بررسی عملکرد مجموعه های مزبور گویای آن است که بالاترین میزان صادرات مربوط به فولاد خوزستان با رقم یک میلیون و ۳۷۴ هزار و ۲۸۴ تن بود که در مقایسه با عملکرد دوره مشابه در سال ۹۷ کاهش ۱۷ درصدی را نشان می دهد.
همچنین بالاترین میزان رشد صادرات در ۹ ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، مربوط به فولاد بناب با صدور ۲۹ هزار و ۷۲۲ تن میلگرد است که رشد یکهزار و ۷۵۰ درصدی را رقم زد.
علاوه براین در آذرماه بیشترین میزان صادرات با رقم ۱۰۸ هزار و ۱۲۷ تن مربوط به فولاد خوزستان است، اما در مقایسه با آذرماه ۹۷ کاهش ۲۲ درصدی دارد.
آمار مورد بررسی آذرماه ۹۸ نشان می دهد بیشترین رشد صادرات در بین فولاد سازان یاد شده، از آن فولاد مبارکه با رقم ۹۹ هزار و ۴۷ تن است که رقم ۶۴۸ درصدی را ثبت کرد.
به گزارش ایرنا، آمار عملکرد تعداد ۱۰ شرکت بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی گویای آن است که در دوره ۹ ماهه امسال ۱۵ میلیون و ۳۹۸ هزار و ۳۷۰ تن شمش فولادی تولید شد که نسبت به دوره مشابه پارسال رشد چهار درصدی را نشان می دهد.
بررسی تولیدات واحدهای فولاد مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، فولاد آلیاژی، گروه ملی فولاد، کاوه جنوب، خراسان، چادرملو، فولاد ارفع، بناب در آذرماه در زمینه شمش نیز رقم یک میلیون و ۷۲۹ هزار و ۱۴۲ تن را نشان می دهد که نسبت به ماه مشابه در سال ۹۷ افزایش سه درصدی دارد.
بیشترین تولید شمش در بین واحدهای مزبور در مدت ۹ ماهه امسال مربوط به فولاد مبارکه با رقم هفت میلیون و۶۴ هزار و ۴۱۸ تن است که نسبت به دوره مشابه در سال ۹۷ تغییری ندارد، درعین حال بیشترین رشد عملکرد به فولاد بناب با رقم تولید ۱۹۹ هزار و ۳۲۱ تن شمش نسبت به ۹ ماهه پارسال ۶۹۰ درصد رشد را ثبت کرد.