عباسعلی ارجمندی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بسته شدن ۲۶ محور ارتباطی، قطع شدن برق ۱۳۰ روستا در مناطق مرکزی و جنوبی سیستان و بلوچستان، از مدار خارج شدن شبکه توزیع آب آشامیدنی ۱۰۰ روستا، آسیب شدید به بخش کشاورزی از جمله باغات موز و مزارع در شهرستانهای کنارک، چابهار و دلگان و قطع شبکه ارتباط تلفن در شهرستانهای نیکشهر، فنوج، بخشهایی از دلگان، سرباز، کنارک و قصرقند از جمله خسارتهای سیل ۲ روز اخیر در استان بوده است.
وی افزود: همچنین در جریان سیلاب اخیر بیشاز ۲۰ هزار واحد مسکونی در سیستان و بلوچستان دچار خسارت ۲۰ تا ۱۰۰ درصد شدند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده اقداماتی به منظور کاهش میزان آسیبهای احتمالی ۳۰ تیم راهداری در حوزه شمال با ۱۰۰ خودروی سبک و سنگین، ۱۵ تیم راهداری در حوزه جنوب ۱۰۷ دستگاه خودرو، ۹۲ تیم امدادی هلال احمر، ۱۸۴ تیم عملیاتی برق، ۲۰ تیم رفع اتفاقات آب در مناطق روستایی و ۱۵ تیم عملیاتی رفع اتفاقات آب در مناطق شهری در آماده باش کامل بودند و بلافاصله به خدمت رسانی به هم استانیهای گرامی پرداختند.
وی بیان کرد: همچنین ۲۷۴ نیروی اورژانس با ۷۳ دستگاه آمبولانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک فروند بالگرد نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان درحال خدمات رسانی به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان هستند.
ارجمندی بیان کرد: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر و زابل نیز به ترتیب ۷۷ پایگاه اورژانس و ۲۰ پایگاه اورژانس در آماده باش درآمدند و درحال خدماترسانی در نقاط حادثه دیده هستند.
وی از نجات هزار نفر از مردم گرفتار سیلاب سیستان و بلوچستان خبر داد و افزود: ۲۰۰ خودروی گرفتار سیلاب در این مدت توسط نیروهای امدادی از داخل سیلاب رها سازی شدند.
مدیرکل مدیریت بحران سیستان و بلوچستان گفت: همانطور که انتظار میرفت سامانه بارشی فراگیر اکثر نقاط این استان را در برگرفت و بارشهای قابلی توجهی در پی داشت.
وی افزود: بیشینه بارندگیها با میزان ۱۸۶ میلیمتر از ایستگاه «دستگرد» از توابع نیکشهر گزارش شده و به دلیل قطع بسترهای ارتباطی این شهرستان میزان بارشهای بعدازظهر و دیشب این ایستگاه هنوز دریافت نشده است.