تهران-ایرنا- اسامی چکیده مقاله‌های پذیرفته شده چهارمین سمینار تخصصی تئاتر کودک و نوجوان، از سوی مرکز ملی اسیتژ ایران اعلام شد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، چکیده مقاله‌های ارسالی به مرکز ملی اسیتژ (سازمان بین‌المللی تئاتر برای کودکان و نوجوانان)، پس از داوری در بخش نخست، از سوی هیات انتخاب متشکل از هما جدیکار، یداله آقاعباسی و رحمت امینی انجام و از ۱۳ اثر ارسالی، ۱۰ چکیده مقاله برای حضور در این سمینار پذیرفته شد.

مقاله‌های بررسی تأثیر تکنیک‌ها و تمرین‌های حسی در بروز و گسترش هیجانات مثبت در کودکان نوشته امیر شیخ‌جبلی، گرافیک در تئاتر، با رویکردی به تئاتر کودک و نوجوان نوشته بهزاد خاکی‌نژاد، تأثیر تئاتر فیزیکال، مداخله تخلیه هیجانی در رفتار پرخطر به صورت مورد-پژوهی در یکی از مدارس شهر تهران اثر مشترک علی خوش‌گفتار و حبیبه عبدالهی، عملکرد حرکت در تئاتر (با رویکرد نظریه رشد شخصیت اریک اریکسون)» اثر علیرضا دهقان، «ضرورت استفاده از نمایش بی‌کلام برای مخاطبان خردسال، کودک و نوجوان نوشته مجید امرایی و کارکرد نمایش بی‌کلام در آموزش و پرورش بر اساس نشانه شناسی فردینان دو سوسور نوشته مشترک مجید و کیمیا کیمیایی‌پور در مرحله نخست داوری انتخاب شد.

همچنین چکیده مقاله پرورش مهارت‌های اجتماعی با استفاده از رویکرد نوین تئاتر SENSE برای کودکان و نوجوانان ۱۰ تا ۱۶ ساله دارای اختلال طیف اوتیسم اثر مشترک معصومه کریمی و زهرا زارعی، زیبایی‌شناسی در تئاتر از منظر کودکان نوشته مشترک مینا ذاکر و احمد شهدادی، اجرا برای کودکان طیف اوتیسم اثر سیمین امیریان و مینا نویدی و بررسی موردی اجرای نمایش «بهار»، به عنوان شیوه نمایشی بی‌کلام و مستقل از نگاه مالی نوشته نسرین خنجری، دیگر عنوان‌های مقاله‌های پذیرفته شده در این بخش محسوب می‌شود.

پذیرفته شدگان تا ۱۷ فروردین سال ۱۳۹۹ فرصت دارند تا متن کامل مقاله‌های خود را به دبیرخانه ارسال کنند.

چهارمین سمینار تخصصی تئاتر کودک و نوجوان با تمرکز بر تولید نمایش‌های بی‌کلام و استقلال تئاتر به صورت علمی و با هدف دست‌یابی به آخرین پژوهش‌های این حوزه تخصصی از سوی مرکز ملی اسیتژ ایران خرداد ۱۳۹۹ برگزار می‌شود.

دبیرخانه مرکز ملی اسیتژ ایران با نشانی تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان خالد اسلامبولی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و شماره تلفن ۸۴۰۱۴ داخلی ۴۰۹ و Email: assitej.iran@gmail.com پاسخ‌گوی سوال‌ها است.