تهران-ایرنا- اهالی استان الحسکه در سوریه روز یکشنبه در محکومیت حضور نیروهای آمریکایی در کشورشان و ترور سردار «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید سپاه قدس و همراهانش در بغداد، تظاهرات کردند.

به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، اهالی الحسکه با برگزاری تجمعی اعتراض آمیز مخالفت خود را با حضور نیروهای آمریکایی و ترکیه در کشورشان اعلام کردند.

معترضان سوری با در دست داشتن پارچه نوشته هایی علیه سیاست های آمریکا در کشورشان شعار دادند و خواستار خروج نظامیان آمریکایی شدند.

شرکت کنندگان در این تجمع همچینن جنایت ترور سردار سلیمانی و همراهانش در بغداد را محکوم کردند.

شرکت کنندگان در این تظاهرات بر ضرورت خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی و ترکیه از خاک سوریه و یکپارچگی تلاش ها برای ایستادگی در برابر اشغالگران و همراهی و حمایت از ارتش سوریه تاکید کردند؛ ارتشی که پیروزی های بزرگی در مبارزه با تروریسم و حامیان آن رقم زد.

اهالی حلب تاکید کردند که شهید سلیمانی و همرزمانشان در راه مبارزه با دشمن، درس فداکاری، از خودگذشتگی، حب وطن و مقاومت در برابر اشغالگران را به همه آموختند.

تظاهرکنندگان اعلام کردند که پرچم مقاومت تا زمان نابودی کامل اشغالگر در سراسر سوریه بالا خواهد بود.

«عبدالحمید الکندح» مفتی الحسکه نیز در مصاحبه با خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) تاکید کرد که مردم استان الحسکه پیامی به آمریکا و متحدانش فرستاده اند با این مضمون که ما ملتی مقاوم و صاحب حق هستیم و به همت نیروهای قهرمان ارتش و فرزندان میهن تا نابودی قدرت های متجاوز و غاصب، مبارزه خواهیم کرد.

۱۹ دی نیز هزاران نفر از مردم سوریه با برگزاری تظاهرات در شهر «حمص»، شهادت سردار سلیمانی و همرزمانش به دست آمریکا را محکوم کردند.

شمار زیادی از مردم حلب نیز ۱۷ دی ماه با اجتماع در میدان «سعدالله الجابری» این  اقدام تروریستی امریکا را محکوم کردند.

مناطق مختلف حلب دومین شهر بزرگ سوریه بعد از دمشق پایتخت سیاسی از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۶ از سوی تروریست ها محاصره شده بود.

سردار سپهبد قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان نیروهای مردمی عراق به همراه هشت نفر دیگر بامداد جمعه (۱۳ دی) در مسیر فرودگاه بغداد به دستور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا، با شلیک موشک از پهپادهای پنتاگون به خودروی آنها به شهادت رسیدند.

این اقدام تروریستی آمریکا با واکنش های تند منطقه ای و بین المللی روبه رو شده است.