دکتر جعفر احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به عنوان مثال گرایشهای ریاضی زیستی، ریاضی مالی، آمار صنعتی و علم داده از جدیدترین رشتههایی است که به خاطر نیازهای جامعه ایجاد شده یا در حال راهاندازی است و میان رشتهای محسوب میشود.
وی ادامه داد: دانشکده ریاضی دانشگاه فردوسی مشهد با سه گروه ریاضی محض، کاربردی و آمار ایجاد شده و در سال تحصیلی جاری برای اولین بار برای گروه علوم کامپیوتر نیز دانشجو جذب کرده است.
عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: به خاطر قدمت دانشکده ریاضی این دانشگاه میتوان ادعا کرد که حدود ۷۰ درصد استادان رشته ریاضی و آمار بیشتر دانشگاههای کشور دانشآموخته این دانشگاه هستند.
وی به تعاملات بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد اشاره کرد و افزود: در حال حاضر به سبب ارتباط بسیار خوب دانشجویان کشورهای همسایه با این دانشگاه، شاهد تحصیل آنها در پردیس دانشگاه فردوسی مشهد هستیم.
احمدی ادامه داد: یکی دیگر از فعالیتهایی که در مجموعه دانشگاه فردوسی مشهد پیگیری میشود، ارتباط علمی بین این دانشگاه با مجامع علمی دیگر کشورهاست که حضور استادان مختلف دانشگاههای خارجی یا مشارکت استادان ایرانی در برگزاری کارگاهها و همایشهای بینالمللی از این نمونه است.
وی گفت: بر همین اساس روز یکشنبه شاهد سخنرانی آقای "Michal Doucha " از آکادمی ریاضی کشور جمهوری چک در دانشگاه فردوسی مشهد بودیم که در این سخنرانی با عنوان "یکریختیها بین فضاهای توابع لیپشیتز" که یک مبحث جدید در این رشته است، استادان و دانشجویان حضور یافته و سوالات خود را مطرح کردند.
این استاد دانشگاه افزود: تبادل اطلاعات و ایجاد فرصتهای مطالعاتی یکی از مواردی است که در رنکینگ بینالمللی دانشگاه فردوسی مشهد تاثیر بسزایی دارد.
دانشگاه فردوسی مشهد هم اکنون ۲۵ هزار دانشجو در ۶۲۵ رشته تحصیلی و ۶۳ گروه آموزشی دارد. ۲ هزار و ۱۰۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.
۸۲۰ عضو هیات علمی نیز وظیفه هدایت عالی علمی و تکمیلی دانشجویان مقاطع مختلف دانشگاه فردوسی را بر عهده دارند.