رضا گروسی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق آمار، تعداد تشکلات کارگری و کارفرمایی استان در سال گذشته ۳۳۰ مورد بوده است که با تلاش و پیگیریهای صورت گرفته به ۳۴۲ مورد در سال جاری افزایش یافته است.
گروسی افزود: این تعداد شامل ۳۵ شورای اسلامی کار، ۱۶۷ نمایندگان کارگر، ۷۰ انجمن صنفی کارگری، ۵۶ انجمن صنفی کارفرمایی، ۶ کانون کارگران بازنشسته، چهار کانون انجمن صنفی کارگری، ۲ کانون انجمن صنفی کارفرمایی استانی، یک کانون شورای اسلامی کار و یک مجمع نمایندگان کارگر است.
وی افزود: تمامی این تشکلات برابر اساسنامه و در فضایی توام با همگرایی و هم افزایی در چهارچوب اصل سه جانبه گرایی به فعالیت خود در استان ادامه میدهند.
گروسی تصریح کرد: با راه اندازی این تشکلها بسیاری از موانع و مشکلات کارگری و کارفرمایی استان برطرف شده و رونق تولید، افزایش بهره وری، بالا رفتن کیفیت محصولات تولیدی، حفظ وضعیت کارگاهها و امنیت شغلی کارگران به بار آمده است.
این مسوول افزود: در حال حاضر تشکلهای کارگری و کارفرمایی در حوزه کار و تولید و تصمیمسازیهای کلان از اهمیت ویژهای برخوردار هستند و توسعه و تقویت آنها در محیطهای کار و تولید موجب تنظیم رابطه کارفرما و کارگر شده و از تنشهای کاری جلوگیری میکند.
استان قزوین چهار هزار واحد تولیدی دارد.