تهران- ایرنا - محققان دانشگاه استنفورد با مطابقت دادن مجموعه‌ای از اطلاعات مربوط به سلامت شهروندان، به این نتیجه رسیدند که دمای بدن افراد در طول قرن گذشته کاهش یافته است.

به گزارش پایگاه خبری ساینس دیلی، محققان سه مجموعه متمایز از داده‌ها را که مربوط به سه دوره تاریخی مختلف بودند، مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند. یکی از این مجموعه‌ها شامل اطلاعاتی است که از سال ۱۸۶۲ تا ۱۹۳۰ میلادی در رابطه با وضعیت جسمی، سوابق پزشکی و دوره بازنشستگی سربازانی که در جنگ داخلی آمریکا شرکت داشتند، گردآوری شده است. مجموعه دوم شامل اطلاعات حاصل از مطالعه مربوط به سلامت ملی و تغذیه شهروندان آمریکایی است که از سال ۱۹۷۱ تا ۱۹۷۵ میلادی گردآوری شده و مجموعه سوم دربرگیرنده اطلاعات بیمارانی است که بین سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ میلادی در بخش سلامت دانشگاه استنفورد مورد معاینه قرار گرفتند.
در نتیجه این تحقیقات مشخص شد دمای بدن زنان به میزان ۰.۳ و دمای بدن مردان به میزان ۰.۶ درجه سانتیگراد در مقایسه با دمای بدن شهروندان آمریکا در قرن نوزدهم میلادی کاهش یافته است.
این موضوع که دمای طبیعی بدن انسان در حدود ۳۷ درجه سانتیگراد است، اولین بار توسط یک پزشک آلمانی در سال ۱۸۵۱ مطرح شد و تا حدی مورد پذیرش قرار گرفت که به عنوان معیاری برای سلامت مورد استفاده متخصصان قرار می‌گیرد.
با وجود این، اکنون مشخص شده است که این واقعیت تثبیت شده در واقع صحیح نیست یا به عبارت دقیق‌تر بدن انسان‌ها در طول زمان خنک‌تر شده است.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه eLife منتشر شده است.