سمنان- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان، با اشاره به شناورشدن اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی از بهمن امسال، گفت: دستگاه‌های اجرایی این استان، تا آن زمان، جذب اعتبار این بخش را به منظور رونق کسب و کار و حمایت از مشاغل خرد سرعت بخشند.

حشمت‌الله عسگری روز دوشنبه در نشست کارگروه اشتغال و بازآفرینی استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: در صورت جذب نشدن اعتبارهای بخش مشاغل خانگی در شهرستان‌ها، از پانزدهم بهمن ۹۸ این اعتبار شناور می‌شود.

وی تاکید کرد: جذب اعتبارهای مشاغل خانگی در استان سمنان چندان مطلوب نیست و مسوولان شهرستانی برای جذب این اعتبارها اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با بیان اینکه بیش از ۵۰ میلیارد ریال برای مشاغل خانگی در استان مصوب شد و تخصیص یافت، ادامه داد: رقم جذب اعتبار در این بخش با تلاش مستمر تا پایان سال جاری افزایش یابد.

وی اضافه کرد: یک‌هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات در قالب طرح‌های روستایی در یکسال گذشته در این استان با همکاری بانک‌های عامل و مدیران دستگاه‌های اجرایی به کارآفرینان پرداخت شد.

عسگری، با اشاره به نقش تسهیلات اشتغال روستایی در رونق اقتصادی و مهاجرت معکوس در روستاهای سمنان، خاطرنشان کرد: در ماه‌های آینده و تا پایان امسال تلاش دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های عامل برای ارایه تسهیلات و اجرای طرح‌های اشتغال آفرینی در مناطق شهری و روستایی استان سرعت گیرد.

وی تصریح کرد: طرح‌های اقتصادی قابل توجهی در یکسال گذشته برای توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در استان سمنان پرداخت شد که این تسهیلات در بلندمدت به رونق کسب و کار در این دیار کمک می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان تصریح کرد: طرح‌های اشتغالزایی قابل توجهی در بخش‌های خرد و کلان استان در دست پیگیری است که با تکمیل آن مسیر توسعه استان هموارتر می‌شود.

وی به ضرورت رویکرد کارشناسی از سوی دستگاه‌های اجرایی در اجرای طرح‌های اقتصادی تاکید و بیان کرد: اجرا نشدن طرح‌ها بهتر از اجرا شدن غیرکارشناسی است.

وی روند به کارگرفته‌شدگان اشتغال را در استان مطلوب برشمرد و افزود: گزارش‌ها در ارتباط با اشتغال‌ ایجاد شده از سوی دستگاه‌های اجرایی به‌روز شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان یادآور شد: تعهد اشتغال براساس طرح‌های اقتصادی در روستاهای این استان با تلاش مسوولان در کمترین زمان ممکن در گام اجرایی قرار گیرد.

کارگروه اشتغال و بازآفرینی با حضور مسوولان دستگاه‌های اجرایی برگزار و مباحت مرتبط با ساز و کارهای لازم برای گسترش تسهیلات، فرصت‌های اقتصادی، فرصت‌های شغلی، آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای بحث و تبادل نظر شد.