به گزارش روابط عمومی پالایشگاه گاز ایلام، مجید گراوند روز دوشنبه افزود: برای ارتقا سطح فعالیت آزمایشگاه به سطح ملی و پس از آن بین المللی، اساسی ترین اقدام کسب ایزو ۱۷۰۲۵ است که الزامات این استاندارد باید از سوی آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون برآورده شوند و همچنین دارای توان سیستم مدیریت کیفیت، صلاحیت فنی و کسب نتایج معتبر باشند.
وی با اشاره به اینکه کسب این علامت استاندارد بین المللی شامل ۲ بخش الزامات مدیریتی و فنی است، اظهار داشت: برآورده شدن شاخص های این ۲ بخش به معنی داشتن صلاحیت بر اساس ایزو ۱۷۰۲۵ است.
رییس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام یادآور شد: الزامات مدیریتی شامل سازماندهی سیستم مدیریت کیفیت، کنترل مدارک، بازنگری درخواستها، پیشنهادها و قراردادها، واگذاری آزمون و کالیبراسیون به پیمانکاران، خرید خدمات و ملزومات، ارائه خدمات به مشتریان، اقدامات پیشگیرانه، کنترل سوابق، ممیزیهای داخلی و بازنگریهای مدیریتی و شکایات است.
گراوند اضافه کرد: بخش الزامات فنی شامل کارکنان، شرایط محیطی کار، روش های آزمون و کالیبراسیون و صحه گذاری بر روش ها، تجهیزات و امکانات ، نمونهبرداری، تضمین کیفیت نتایج آزمون و کالیبراسیون و گزارشدهی نتایج است.
وی به برخی از مزایای اخذ این استاندارد اشاره کرد و افزود: ارتقای سطح آزمایشگاه و کسب اعتبار ملی و بینالمللی، افزایش اطمینان از صحت نتایج ارایه شده توسط آزمایشگاه، کسب اطمینان از کالیبره شدن مستمر تجهیزات آزمایشگاه، استاندارد کردن روش های اجرایی و مدیریتی آزمایشگاه، ارتقاء سطح مشتری مداری و امکان پذیرش آزمایشگاه به عنوان آزمایشگاه مرجع از طرف سازمان ملی استاندارد ایران می باشد.
رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام گفت: آزمایشگاه پالایشگاه گاز ایلام دارای قابلیتهای فنی بالایی از جمله انجام آزمایشات اندازه گیری جیوه در مقیاس نانوگرم و توانایی اندازه گیری ۸۰ عنصر در فاز آبی در مقیاس نانو با استفاده از دستگاه های پیشرفته مانند پلاسمای کوپل القایی است.
به گزارش ایرنا، شرکت پالایش گاز ایلام به منظور تامین گاز مصرفی استان ایلام و استان های غربی کشور و همچنین تامین خوراک پتروشیمی ایلام و تقویت فشار گاز غرب کشور در ۲۵ کیلومتری شمال غرب شهرستان ایلام و ۱۲ کیلومتری غرب بخش چوار به دست متخصصین جوان ایرانی راه اندازی شده است.
ظرفیت اسمی پالایشگاه گاز ایلام ۶.۸ میلیون متر مکعب در روز است که خوراک آن از مخزن گازی تنگ بیجار واقع در استان ایلام به فاصله ۴۰ کیلومتری پالایشگاه تامین می شود.