سنندج - ایرنا - استاندار کردستان توجه، مدارا و همچنین افزایش خدمات ابتدایی مانند تسهیل حمل و نقل بیماران خارجی از مرز تا مراکز درمانی استان را در جذب مراجعان و توسعه توریسم درمانی موثر دانست.

بهمن مرادنیا عصر دوشنبه در نشست با رییس و مسوولان بخش‌های بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان از برنامه‌ریزی این دانشگاه برای برگزاری همایشی به منظور معرفی توانمندی‌های پزشکی - درمانی استان در راستای توسعه گردشگری سلامت و دعوت از مسوولان ذیربط استان‌های اقلیم کردستان عراق استقبال کرد.

وی از مسوولان دانشگاه علوم پزشکی کردستان خواست علاوه بر این همایش، با سفر به اقلیم و دیدار و مذاکره با مسوولان مربوطه، توانمندی‌های پزشکی استان را معرفی کرده و روابط طرفین را نیز تقویت کنند.

استاندار کردستان افزود: شهروندان اقلیم کردستان عراق همنوع و برادر ما هستند و به دلیل قرابت فرهنگی و زبانی، در سنندج احساس بیگانگی نمی‌کنند لذا توجه و مدارا و همچنین فراهم کردن خدمات ابتدایی مانند خودروی ویژه از مرز تا مراکز درمانی آنها را به استفاده از خدمات پزشکی استان ترغیب می‌کند.
وی یادآور شد: استفاده از تجربیات میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان می‌تواند در توسعه توریسم درمانی و جذب و خدمت‌رسانی مناسب به مراجعین مفید و مؤثر باشد و کمک کند بتوانیم با سایر کشورها رقابت کنیم.
مرادنیا بر برنامه ریزی و زمانبندی دقیق در انجام برنامه‌ها تاکید کرد و گفت: با از دست دادن زمان، فرصت‌های بیشتری را از دست می‌دهیم.
جذب دانشجویان خارجی بویژه دانشجو از اقلیم کردستان عراق در مقاطع مختلف، از دیگر برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی کردستان است.

تا قبل از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در کردستان دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی وجود نداشت، در سال ۱۳۶۵ مجموعه ای آموزشی پژوهشی با ظرفیت پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی در رشته‌های پرستاری و علوم آزمایشگاهی در این استان تشکیل شد.
در سال ۱۳۶۷ دانشکده پرستاری و مامایی برای پذیرش دانشجو در مقاطع کارشناس پرستاری و کاردانی مامایی نیز راه اندازی شد.
با تصویب رشته پزشکی در شورای ارزیابی گسترش دانشگاه‌ها در سال ۱۳۶۹ و ادغام سازمان منطقه‌ای بهداشت و درمان، دانشکده علوم پزشکی کردستان نیز تشکیل شد.
در سال ۱۳۷۱ از تجمیع دانشکده‌های پزشکی، پرستاری و مامایی، ارتقای به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی صورت گرفت و در حال حاضر این دانشگاه دارای پنج دانشکده پزشکی، پیراپزشکی، بهداشت، دندانپزشکی و پرستاری و مامایی است.