انور امینیخواه روز چهارشنبه با اشاره به اینکه این تولیدکننده بوکانی جایزه خود را طی مراسمی روز گذشته از دست رییسجمهوری دریافت کرد، به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: «سیادت» در سال ۱۳۶۵، شرکت سازه کشت بوکان را راهاندازی و در سال ۱۳۷۲ به تولید انواع گاوآهن، تریلر و خرمنکوب اقدام کرد؛ این تولیدکننده در سال ۱۳۷۴ موفق شد انواع گاوآهنهای ۲ طرفه را برای نخستینبار در ایران طراحی و تولید کند.
وی ادامه داد: انتقال تکنولوژی و بومیسازی همه ادوات و ماشینآلات مختص کشاورزی حفاظتی ( انواع بذرکارهای کشت مستقیم و خاکورزهای مرکب) برای نخستینبار در ایران و نقشآفرینی در توسعه کشاورزی پایدار و خودکفایی کشور در زمینه تولید ادوات مدرن کشاورزی حفاظتی بخشی از خدمات این شرکت تولیدی است.
«امینیخواه» بیان اینکه وی در سال ۱۳۹۵ نیز به عنوان نمونه کشوری معرفی و مورد تجلیل قرار گرفته بود، اضافه کرد: این تولیدکننده بوکانی تولیدات خود را به کشورهای همسایه و حتی اروپایی نیز صادر کردهاست.
از سال ۱۳۹۵ تاکنون هرساله کشاورزان بوکانی در بخشهای مختلف کشاورزی و تولیدی موفق به کسب عنوان نمونه کشوری شدهاند.
بوکان با داشتن ۱۱۰ هزار هکتار زمین زراعی قطب مهم و نخست تولید گندم در آذربایجانغربی به شمار میرود.
سی و چهارمین دوره انتخاب و معرفی نمونههای ملی بخش کشاورزی روز گذشته، سهشنبه هفته جاری با حضور «حسن روحانی» رییسجمهوری و سرپرست، معاونین، مدیران و کارشناسان و محققان بخش کشاورزی و کشاورزان و تولیدکنندگان نمونه و پیشرو در سالن اجلاس سران در تهران برگزار شد.
در این مراسم از ۱۶۶ کشاورز نمونه و پیشرو تجلیل به عمل آمد.