عماد هاشمی، مدیرعامل دفتر نشر معارف انقلاب، با اعلام این مطلب افزود: یکی از برنامه های مراسم بزرگداشت سالگرد رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی که صبح فردا پنجشنبه در سال اجلاس سران در تهران برگزار می شود، رونمایی از کتاب جدید کارنامه و خاطرات ۱۳۷۶ است.
وی افزود: کتاب انتقال قدرت، حاوی مندرجات هفدهمین دفتر خاطرات دست نوشت آیت الله رفسنجانی است و با انتشار این کتاب، ۱۳ دفتر دیگر از روزنوشت های ایشان باقی مانده که به تدریج در سال های آتی انتشار خواهد یافت.
عماد هاشمی خاطرنشان کرد: یکی از کارهای بزرگ، ماندگار و ارزشمند آیت الله هاشمی رفسنجانی، ثبت روزانه کارنامه و خاطرات از ابتدای سال ۱۳۶۰ تا ۱۸ دی ۱۳۹۵ – یک روز قبل از رحلت- است. تاکنون کتاب های عبور از بحران، پس از بحران، آرامش و چالش، به سوی سونوشت، امید و دلواپسی، اوج دفاع، دفاع و سیاست، پایان دفاع، آغاز بازسازی، بازسازی و سازندگی، اعتدال و پیروزی، سازندگی و شکوفایی، رونق سازندگی، صلابت سازندگی، صبر و پیروزی، مرد بحران ها و سردار سازندگی از مجموعه خاطرات روزنوشت و نیز کتاب های دوران مبارزه، انقلاب و پیروزی و انقلاب در بحران، مربوط به خاطرات تولد تا پایان سال ۱۳۵۹ زیرنظر ایشان تنظیم و منتشر شده است.
مدیرعامل دفتر نشر با بیان ویژگی های کتاب انتقال قدرت که به اهتمام محسن هاشمی رفسنجانی آماده شده است، اظهار داشت: در سال ۱۳۷۶ دوره هشت ساله دولت سازندگی با انتخابات دوم خرداد به پایان رسید.
در این کتاب خاطرات بسیار جالب و خواندنی از مسایل هفته های قبل از انتخابات سرنوشت ساز دوم خرداد و نیز مسایل بعد از انتخابات و نقش ایشان در رفع اختلافات و نزدیک کردن دیدگاه ها در جریان تعیین وزرای کابینه و نیز تاثیرگذاری بر سیاست های تنش زدایی منطقه ای و جهانی آمده است.
وی اضافه کرد: در این کتاب نقش تعیین کننده آیت الله هاشمی در برپایی اجلاس سران سازمان کنفرانس اسلامی در تهران، سفر امیر عبدالله، ولیعهد وقت عربستان سعودی به تهران و حضور در منزل ایشان و نیز سفر موفقیت آمیز او به عربستان و نزدیکی جمهوری اسلامی ایران با این کشور، منشا خیر در توفیقات سیاست خارجی شد که در این کتاب ناگفته های فراوانی از روزهای تاریخی سال ۱۳۷۶ آمده است و توجه به آن موفقیت ها می تواند برای مشکلات امروز کشورمان راهگشا باشد.
کتاب انتقال قدرت؛ کارنامه و خاطرات ۱۳۷۶ در ۸۰۰ صفحه با بیش از ۲۰۰ تصویر و سند تاریخی توسط دفتر نشر معارف انقلاب وارد بازار کتاب می شود.