انور بیادار روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: در قالب این طرح ملی، نیروهای بهداشت و درمان و امداد و نجات جمعیت هلال احمر به این روستای محروم و کمتر برخوردار اعزام و اقدام به ارایه خدمات به مردم ساکن در این مناطق کردند.
وی افزود: در قالب این طرح عوامل کاروان سلامت، خدمات پزشکی، پیراپزشکی، پرستاری، مامایی، دارویی و تزریقات رایگان را به مراجعهکنندگان ارایه کردند.
وی اضافه کرد: این کاروان همچنین علاوه بر ویزیت رایگان پزشکی ساکنان این روستا اقدام به غربالگری سرطان سینه بانوان نیز کرده و آموزشهای لازم را پیرامون مقابله با بیماریهایی همچون فشار خون، دیابت، قلبی و ریوی نیز به ساکنان این روستا ارایه کردند.
رییس هلال احمر بوکان با اشاره به اینکه در مدت حضور این کاروان به بیماران داروی رایگان نیز داده شده است، افزود: برای حدود ۴۰ نفر از ساکنان روستا، آموزش فردی و محیطی نیز از سوی مربیان امدادی ارائه شد.
وی بیان کرد: یمهای کاروان سلامت در راستای تحقق اهداف والای جمعیت هلال احمر مبنی بر حمایت از زندگی و سلامت جامعه در ایام مختلف سال به مناطق محروم و کم برخوردار این شهرستان اعزام میشوند.
«بیادار»، هدف از اجرای طرح کاروان سلامت را ایجاد زمینه رشد و توسعه سلامت در ابعاد مختلف، کمک به بهبود سطح سلامت محرومان و تاثیرگذاری بر رفتار جامعه با حفظ کرامت انسانی عنوان کرد.
وی گفت: این نخستین کاروان از این دست در سالجاری است که در شهرستان بوکان اجرا شده و پیشبینی میشود در چند روستای دیگر نیز اجرا شود.
بوکان دارای ۲ بخش مرکزی و سیمینه است که در بخش سیمینه ۷۲ روستا با جمعیت ۲۶ هزار و ۶۷۲ نفر و هشت هزار و ۱۴۹ خانوار در شمال بوکان و در مسیر جاده بوکان به میاندوآب قرار دارد.