به گزارش رویترز، «کریستین سندرز» افزود: این گروهها با نفوذ در پارلمانهای خارجی از جمله اتحادیه اروپا مانع از جمع آوری کمک برای آوارگان فلسطینی میشوند.
وی گفت: اسرائیل تلاش دارد تا خدمات سازمانها و نهادهای خود را به صورت گزینشی جایگزین خدماتی کند که آنروا در قدس شرقی به آوارگان فلسطینی ارائه میدهد.
مدیر موقت آنروا اضافه کرد: با آمریکا به عنوان شریک در فعالیتهای این سازمان در تماسیم و خواستار حمایت این کشور از آوارگان فلسطینی هستیم.
سندرز پیشتر رژیم صهیونیستی و آمریکا را متهم کرده بود که مانع از ارائه کمکهای مالی از سوی پارلمانهای اروپایی و سایر کشورها به آنروا میشوند؛ اما بعداً در بیانیهای از گروههای حامی اسرائیل نام برد و به آمریکا و اسرائیل اشاره نکرد.
سندرز پیشتر گفته بود: آنروا با بیسابقهترین بحران مالی از زمان تآسیس خود رو به رو است.
وی با اشاره به فشارهای سیاسی که این آژانس کمکرسان به آوارگان فلسطینی با آن مواجه است، اعلام کرد: این آژانس ماهانه نیازمند ۸۰ میلیون دلار است تا خدماترسانی قطع نشود.
مدیر موقت آنروا تصریح کرد: برای کمکهای غذایی و دارویی در ماه آینده نیازمند ۴۰ میلیون دلار کمک اضافی است.
به دنبال قطع کمک ۳۶۰ میلیون دلاری آمریکا در سال ۲۰۱۸ میلادی به آنروا، این نهاد بینالمللی برای کمکرسانی به بیش از پنج میلیون و ۳۰۰ هزار آواره فلسطینی در اراضی اشغالی، اردن، لبنان و سوریه با بحرانی جدی رو به رو است.
آژانس امداد و اقدام سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی سال ۱۹۴۹ برای کمک و حمایت از آوارگان فلسطنیی در پنج منطقه شامل اردن، سوریه، لبنان، کرانه باختری و نوار غزه شکل گرفت.