به گزارش روز چمعه پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلال احمر، مدیرعامل استان سیستان و بلوچستان و تعدادی از مدیران ستادی جمعیت هلال احمر با مولوی عبدالرحمان امام جمعه اهل تسنن چابهار دیدار و گزارشی از خدمات هلال احمر به سیل زدگان این استان ارائه کردند.
رسول راشکی در این دیدار جزییاتی از امدادرسانی و توزیع اقلام امدادی و زیستی در میان شهرها و روستاهای مختلف شهرستان های چابهار، کنارک، قصرقند و ایرانشهر ارائه داد و بخشی از مشکلات و چالش های امدادرسانی در این استان پهناور را برشمرد. وی با اشاره به محرومیت های طولانی مدت در این استان، تفکیک میان حادثه دیده و افراد نیازمند را موضوعی چالش برانگیز برشمرد و بر افزایش گستره خدمات رسانی هلال احمر به همه افراد نیازمند در مناطق درگیر بحران در شرایط فعلی تاکید کرد.
وحید شفیعی قائم مقام سازمان داوطلبان هلال احمر نیز در این دیدار گزارشی از جمع آوری مشارکت های مردمی و نحوه حضور سازمان های خیریه و مردم نهاد در شهرها و مناطق مختلف استان ارائه داد و بر ضرورت تجمیع و راهبری کمک های مردمی برای توزیع عادلانه اقلام امدادی تاکید کرد.
وی با اشاره به فراخوان مقام معظم رهبری برای افزایش سطح خدمات رسانی توسط دستگاههای اجرایی و تشکل های مردمی، بر ضرورت هماهنگی بیشتر در توزیع کمک ها در منطقه تاکید کرد و از مسئولان هلال احمر خواست تا با نظارت بیشتر بر فعالیت های همه گروههای خیریه، عدالت بیشتری در توزیع کمک ها و اقلام اهدایی ایجاد شود به نحوی که همه مردم آسیب دیده بتوانند از این کمک ها بهره مند شوند.
امام جمعه اهل تسنن چابهار نیز در این دیدار ضمن قدردانی از خدمات هلال احمر در سیل اخیر، خدمت به مردم نیازمند و حادثه دیده را دارای اجری عظیم در پیشگاه خداوند برشمرد.
مولوی عبدالرحمان با اشاره به محرومیت های طولانی مدت در این منطقه از جمعیت هلال احمر خواست رویه موجود را برای کمک به مردم سیستان و بلوچستان فارغ از حوادث اخیر ادامه دهد.
براساس گزارش هواشناسی سامانه بارشی که روز جمعه تا یکشنبه در سیستان و بلوچستان فعال بود بارشهای قابل توجهی به همراه داشت به طوریکه بیشینه بارشها به صورت نقطهای در برخی نقاط خاص در غرب و جنوب غرب این استان به ۲۰۰ میلیمتر رسیده است.
احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان روز دوشنبه هفته جاری گفت: سیلاب در جنوب این استان ارتباط بیشاز ۵۰۰ روستا را قطع کرده بود که با تلاشهای صورت گرفته بخشی از ارتباط برقرار شده ولی حدود ۳۵۰ تا ۴۰۰ روستا همچنان در محاصره سیل هستند.