سنندج - ایرنا - معاون فرهنگی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان با بیان اینکه دهه فجر شاخص هویت ملی، دینی و انقلابی ایران اسلامی است، گفت: دهه فجر بهترین فرصت برای بیان مولفه‌های گام دوم انقلاب است.

حجت الاسلام مصطفی حسینی روز یکشنبه در نخستین جلسه کمیته هنری ستاد گرامیداشت دهه مبارک فجر استان اظهار داشت: ماه‌های مبارک رمضان و محرم از لحاظ دینی و دهه فجر از  نظر ملی و انقلابی تلنگرهایی به مردم وارد می‌کند به همین دلیل برنامه‌ها و مراسم‌های این ایام باید به طور ویژه دیده شوند.

وی با اشاره به اینکه عامل موفقیت در هر کاری داشتن اعتقاد قلبی نسبت به آن است، گفت: بی‌شک انجام کار خالصانه نتیجه ثمربخشی هم به دنبال دارد لذا تدوین و اجرای برنامه‌های دهه فجر هم باید نشات گرفته از اعتقاد قلبی باشد تا بازخورد مطلوبی هم در جامعه داشته باشد.

هنر انقلابی را باید در ایام الله فجر به منصه ظهور رساند

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: براساس نظر کارشناسان انقلاب‌ها بعد از گذشت 40 سال دچار ترمیدور (حرکت دوری از انقلاب) می‌شوند که انقلاب اسلامی ایران این نظریه را به چالش کشیده است.

حجت‌السلام محمد سادات با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی ایران نظام سلطه را هم به چالش کشیده و سد راه استعمارگران شده است، گفت: انقلاب اسلامی ایران با تمام موانع و مشکلاتی که سر راهش بوده امسال وارد چهل و یکمین سالگرد خود می‌شود.

وی یادآور شد: هنر ابزاری ارزشمند برای انتقال آموزه‌های دینی و انقلابی به ویژه در بین جوانان و نوجوانان بوده به همین دلیل کمیته هنری از اهمیت بیشتری نسبت به دیگر کمیته‌های ستاد دهه فجر برخوردار است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به اینکه در ایام الله دهه مبارک فجر هنر انقلابی را باید به منصه ظهور رساند، افزود: برنامه‌های شاخص و محوری باید برای این ایام تعریف کرد.

معاون فرهنگی حوزه هنری کردستان هم در این جلسه اظهار داشت: دشمنان به شیوه‌های مختلف نظام جمهوری اسلامی ایران را مورد آماج حملات و توطئه‌های خود قرار دادند لذا باید برنامه‌ریزی مطلوبی برای دهه فجر امسال به منظور مقابله با بدخواهان کشور داشته باشیم.

آرمان نصراللهی با اشاره به اینکه ایام الله دهه فجر بهترین فرصت برای بیان مولفه‌های اصلی گام دوم انقلاب است، افزود: یکی از مباحث گام دوم انقلاب به استفاده از ظرفیت جوانان و پررنگ کردن نقش آنها در جامعه است.

وی با بیان اینکه حوزه هنری استان امسال برای نخستین بار مسئولیت کمیته هنری ستاد دهه فجر را بر عهده گرفته است، اضافه کرد: در همین راستا ۱۰ برنامه هم چون رونمایی از کتاب فرزند کردستان، برگزاری صبح خاطره دانش‌آموزی و شب شعر و خاطره سردار شهید سلیمانی  توسط حوزه هنری استان برای اجرا در این ایام الله تهیه شده است.

اکران فیلم در حاشیه شهرها و روستاهای کردستان

معاون امور هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم در این جلسه بر توجه ویژه به کیفیت برنامه‌ها در دهه فجر تاکید کرد و گفت: ۲۸ برنامه محوری به مناسبت ایام الله دهه فجر توسط این اداره‌کل پیش بینی شده است.

سامان احمدی اکران فیلم‌های جشنواره بین‌المللی فجر، اجرای سرود انقلابی به زبان کُردی توسط کانون مساجد روستای سرابقامیش، برگزاری نشست فعالان فرهنگ و هنر با نماینده ولی فقیه در استان و آیین تجلیل از پدیدآورندگان فرهنگ و هنر را از جمله این برنامه‌ها اعلام کرد و افزود: برگزاری محفل انس با قرآن، تجلیل از مرزبانان و روستاییان نمونه در اورامان تخت، نشست با سپاهیان و تجلیل از سبزپوشان انقلاب و رونمایی از نخستین بازار هنر استان از دیگر برنامه‌های اداره‌کل ارشاد در دهه فجر امسال است.

کارشناس مسوول سینمایی اداره‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی کردستان هم در این جلسه گفت: یکی از شاخص‌ترین برنامه‌های فرهنگی وهنری که می‌تواند حضور حداکثری مردم را به دنبال داشته باشد اکران همزمان فیلم‌های سی و هشتمین جشنواره بین‌المللی فجر است.

کورش احمدی یادآور شد: فیلم‌هایی که قرار است در استان اکران شود براساس عناوین و موضوعات آنها انتخاب شدند که یکی از آنها فیلم پدران به کارگردانی سالم صلواتی از فیلمسازان کردستانی است.

وی اظهار داشت: با مشارکت سمن‌ها در حاشیه شهرها و روستاهای استان با بهره‌مندی از سینمای سیار به طور رایگان فیلم‌هایی که باعث ایجاد شادی و نشاط شود، اکران می‌شود.