تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه کالاهای صنعت آب و برق ایران با اشاره به وروداستارت آپ ها به صنعت آب و برق از سال گذشته گفت: ۴۰ کالای مورد نیاز این صنعت که توسط نخبگان ایرانی ساخته شده به زودی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

«محمدولی علاالدینی »روز یکشنبه در مراسم امضا و تبادل تفاهمنامه همکاری مشترک وزارت نیرو و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ساختمان وزارت نیرو افزود: کالاهای ذکر شده خواهد توانست بخشی از نیازهای صنعت آب و برق را برطرف کند.

وی به برنامه ریزی برای برگزاری ۱۱ رویداد استارت آپی در امسال اشاره و از برگزار شده هفت رویداد آن خبر داد.

به گفته علاالدینی برگزاری این رویدادها منجر به تولیدکالاهای سخت افزاری و نرم افزاری خوبی در صنعت آب و برق  شده است که موجب افزایش کیفیت کالاها و کاهش قیمت محصولات شده‌اند.

مدیرعامل شرکت ساتکاب  افزود: اکنون  ۳۰ شرکت دانش‌بنیان در حال بومی‌سازی کالاهای مورد نیاز صنعت آب و برق هستند و ساتکاب در حال ایجاد بازار لازم برای خرید تضمینی محصولات دانش‌بنیان‌ها و حمایت از کالای ایرانی است.

این مقام مسوول ادامه داد: اکنون ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در عرصه برق ایجاد شده اند که ۹۰ شرکت فعالند و نیز ۱۶۰ شرکت دانش بنیان در صنعت آب حضور دارند که ۵۰ شرکت آن فعال هستند.

علاالدینی گفت: ۶ شتابدهنده در بخش آب ایجاد شده که سهشرکت فعالند و در عرصه برق هنوز شتابدهنده ای شکل نگرفته که دنبال ایجاد آنها با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستیم.

وی  ادامه داد: شرکت ساتکاب برای حمایت از دانش‌بنیان ها به دنبال تبدیل شدن به یک سازمان توسعه‌ای است و مکاتبات این امر از سوی وزیر نیرو با دولت انجام شده و در حال طی کردن مراحل نظام اداری خود در کمیسیون‌های فرعی و اصلی مربوطه در دولت است.

علاالدینی گفت:ارتباط با سازمان‌ها و نهادهای حمایت کننده از این بخش همانند معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری شکوفایی برای حمایت هر چه بیشتر از شرکت‌های دانش‌بنیان،در دستور کار قرار گرفته و تفاهم‌نامه‌ای نیز در این بخش به امضا رسیده است.

مدیرعامل ساتکاب با اشاره به اینکه همکاری با شتاب دهنده‌های بخش آب شروع شده است، گفت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته ایجاد شتاب دهنده بخش برق نیز در سطح کشور آغاز شده است.

علاءالدینی ادامه داد: فعالیت‌های این بخش در حال حرکت به سمتی است که شرکت‌های دانش‌بنیان در حل مسائل خاص صنعت آب و برق ما را کمک کنند.  با چندین شرکت تفاهم‌نامه‌های مربوطه به امضا رسیده و همکاری با چندین مجموعه نیز آغاز شده است که دستاوردهای این حوزه برای بهبود وضعیت مدیریت مصرف و تامین کالا در حوزه صنعت آب و برق مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: ساتکاب برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان‌ در این بخش ایده‌ها را تبدیل به تجاری‌سازی کرده و بازار لازم برای خرید و بکارگیری این محصولات را در صنعت آب و برق ایجاد خواهد کرد.

تفاهم‌نامه همکاری مشترک وزارت نیرو و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری به‌منظور حمایت از "توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری در حوزه آب و برق کشور"  صبح امروز با حضور رضا اردکانیان و سورنا ستاری به امضا رسید.

 این تفاهم‌نامه در راستای ایجاد ساز و کار همکاری، مشارکت، هم‌افزایی و هماهنگی اثربخش بازیگران محوری زیست‌بوم فناوری و نوآوری "شناسایی و رفع نیازهای فناورانه زیرمجموعه‌های وزارت نیرو"، "همکاری در توسعه بازار محصولات، خدمات و راهکارهای فناورانه و نوآورانه در صنایع آب و برق" و "توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و استارتاپ‌های مرتبط با حوزه آب و برق" به امضا رسید.